Δευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 12:01

Τρίχρονος έντυνε τη μαμά του για μια εβδομάδα και ιδού το αποτέλεσμα

Τρίχρονος έντυνε τη μαμά του για μια εβδομάδα και ιδού το αποτέλεσμα

Μια μαμά σκέφτηκε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να αφήσει τον τρίχρονο γιο της, Adam να επιλέξει εκείνος τα ρούχα που θα φοράει για λίγες μέρες.

Πόσο τρελοί θα μπορούσαν να είναι οι συνδυασμοί; Για να δούμε τι επέλεξε ο μικρός fashionista!

Ημέρα 1η

Το πρώτο outfit ήταν μια χαρά: γκρι μπλουζάκι, με μια γκρι φούστα και καλσόν. Ένας ροκ συνδυασμός!

Το καλύτερο όμως ο μικρός το φύλαγε για το τέλος και δεν ήταν άλλο από τις nude γόβες!

«Είσαι βέβαιος ότι θέλεις να συνδυάσω αυτό το καλσόν με αυτά τα παπούτσια;» τον ρώτησε ευγενικά η μαμά του.

«Ναι!» απάντησε χωρίς δισταγμό. «Και η μπλε ζακέτα.»

Ημέρα 2η

Ίσως ο καλύτερος συνδυασμός!. Αυτό το πουά κολάν ταιριάζει εξαιρετικά με την μπλούζα του Μίκυ! Μπορεί να μην επιλέγαμε αυτά τα παπούτσια, είναι ωστόσο μια χαριτωμένη πινελιά! 

Ημέρα 3η

Ξεκίνησε με τις κάλτσες.

«Μου αρέσουν τα λουλούδια», εξήγησε στη μαμά του ο μικρός Adam! Η επιλογή του φορέματος όμως μήπως είναι too much, αφού και τα δύο έχουν λουλούδια; Αυτά φαίνεται όμως ότι κέρδισαν τον μικρό!

(Παρένθεση από τη μαμά: «Ήμουν λίγο αμήχανη εκείνη την ημέρα στη δουλειά, αλλά και πάλι, προς μεγάλη μου έκπληξη δεν είδα να έλαβα κανένα περίεργο βλέμμα. Αντ’ αυτού, με σταμάτησε μια γυναίκα στον δρόμο και μου είπε πώς την αρέσουν …οι κάλτσες μου!»)

Ημέρα 4η

«Αυτή ήταν η πιο τρομακτική μέρα! Επέλεξε τρία μπλουζάκια για μένα και αυτό ήταν όλο!», αναφέρει γελώντας η μητέρα του 3χρονου Adam, Summer.

«Η μαμά δεν μπορεί να βγει έξω χωρίς παντελόνι», του εξήγησε εκείνη.

Κούνησε το κεφάλι του καταφατικά και άρπαξε το πλησιέστερο παντελόνι. Επίσης, έβγαλε δύο ζευγάρια παπούτσια. Αν τα κοιτάξετε καλύτερα, θα δείτε ότι είναι δύο διαφορετικά. Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι ο Adam δεν κατάλαβε τη διαφορά!

Ημέρα 5η

Αυτό το πουκάμισο επιλέχθηκε γιατί έχει βέλη και ο Adam λατρεύει τα βέλη. Έψαξε και για ένα παντελόνι που να έχει επίσης βέλη, αλλά τελικά αρκέστηκε σε ένα ζευγάρι τζιν.

Πάντως το στυλ με τις διαφορετικές μπότες συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς!

Τι συμπέρασμα έβγαλε λοιπόν η Summer από αυτή την εμπειρία;

«Θα ήθελα να σας προτρέψω όλες να κάνετε το ίδιο. Αφήστε τα μικρά σας να επιλέξουν εκείνα τα ρούχα σας για μια βδομάδα για να δείτε πώς θα πάει. Όχι μόνο θα το θυμάστε για πάντα αλλά θα είναι κάτι απελευθερωτικό! Θα συνειδητοποιήσετε ότι πολύ λίγοι άνθρωποι ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτό που φοράτε. Φόρεσα δύο διαφορετικά  παπούτσια για δύο ημέρες και κανείς δεν πρόσεξε μέχρι που το επεσήμανα η ίδια! Μην παίρνετε τον εαυτό σας στα σοβαρά: είναι απλά ρούχα!»

Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συμβουλή της!  

Σχόλια