Πολλές φορές μέχρι να μείνει έγκυος μια γυναίκα αγχώνεται.

(0 ψήφοι)

Η ηλικία και τα γονίδια είναι δύο πολύ σημαντικοί και καθοριστικοί παράγοντες για τη γυναικεία γονιμότητα.

(0 ψήφοι)

Η διατροφή παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο τόσο στην ανδρική όσο και στη γυναικεία υπογονιμότητα.

(0 ψήφοι)

Ο αριθμός των φίλων μπορεί να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό και τη γονιμότητα σύμφωνα με τον καθηγητή εξελικτικής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Ρόμπιν Ντάνμπαρ.

(0 ψήφοι)

Όλοι οι μαιευτήρες- γυναικολόγοι γνωρίζουν πως κάθε ζευγάρι, που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, έχει τους δικούς του μοναδικούς παράγοντες/παραμέτρους οι οποίοι και ευθύνονται για αυτό.

(0 ψήφοι)

Σύμφωνα με τους ειδικούς και την μέχρι σήμερα έρευνα, όσον αφορά τη γονιμότητα, οι παράγοντες που αφορούν στον άντρα εμπλέκονται σε τουλάχιστον 40% όλων των προβλημάτων σύλληψης,

(0 ψήφοι)

Όταν ένα ζευγάρι προσπαθεί να συλλάβει ένα μωρό, με το να ξέρει πότε πρέπει να περιμένει την ωορρηξία αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες της σύλληψης.

(0 ψήφοι)

Τον σημαντικό ρόλο του ύπνου στη γονιμότητα των ανδρών επισημαίνουν οι επιστήμονες.

(0 ψήφοι)

Σε πρόσφατη μελέτη τους στο επιστημονικό περιοδικό Occupational and Environmental Medicine, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ ανακοίνωσαν ότι υπάρχουν διάφοροι παράξενοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τη γονιμότητα μιας γυναίκας. 

(0 ψήφοι)

Η γονιμότητα ή από την άλλη πλευρά η υπογονιμότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, πολλούς από τους οποίους δεν γνωρίζουμε.

(0 ψήφοι)

Οι επιστήμονες έχουν ασχοληθεί αρκετά με τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανδρική και γυναικεία γονιμότητα ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών έχουν προκύψει διάφοροι παράδοξοι παράγοντες.

(0 ψήφοι)

Η υπογονιμότητα είναι μια αρκετά συνηθισμένη παθολογική κατάσταση.

(0 ψήφοι)

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλλουν πραγματικά σε θέματα υπογονιμότητας αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αγχώνεστε καθώς αυτό είναι το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε.

(0 ψήφοι)

Αν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος, αυτό από μόνο του είναι αρκετά αγχωτικό, οπότε το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι συμβουλές που μόνο θα σας αποπροσανατολίσουν. 

(0 ψήφοι)

Το πράσινο τσάι έχει ευχάριστη γεύση και προσφέρει στο σώμα περισσότερη ενέργεια.

(0 ψήφοι)

Το 2013, η Αμερικανική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM) και η Εταιρεία Υποβοηθούμενης Τεχνολογίας Αναπαραγωγικής (SART) δημοσίευσε ένα κοινό έγγραφο, το οποίο αναφερόταν στην κρυοσυντήρηση (κατάψυξη) ωαρίων.

(0 ψήφοι)

Νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα δείχνει ότι οι άνδρες που κοιμούνται πολύ λίγο ή πάρα πολύ, έχουν αυξημένη πιθανότητα να αντιμετωπίσουν προβλήματα γονιμότητας.

(0 ψήφοι)

Ο εγκέφαλος μιας γυναίκας και κυρίως ο ιππόκαμπος, το κέντρο της μνήμης και των συναισθημάτων, μεταβάλλεται ελαφρά σε μέγεθος, παράλληλα με τις ορμονικές μεταβολές λόγω του κύκλου της εμμηνόρροιας, σύμφωνα με μια νέα μικρή γερμανική επιστημονική έρευνα, την πρώτη που κάνει μια τέτοια διαπίστωση.

(0 ψήφοι)

Σύμφωνα με τους επιστήμονες στο 40-50% των υπογόνιμων ζευγαριών το πρόβλημα είτε εντοπίζεται στον άντρα αποκλειστικά είτε και σε συνδυασμό με αναπαραγωγικά προβλήματα της γυναίκας. 

(0 ψήφοι)

Μήπως τα βιολογικά τρόφιμα βελτιώνουν τη γονιμότητα και αυξάνουν τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος;

(0 ψήφοι)

Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ δεν φαίνεται να επηρεάζει τη γονιμότητα των γυναικών.

(0 ψήφοι)

Όταν ένα ζευγάρι καταφεύγει στην λύση της εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να αποκτήσει παιδί, επενδύει απίστευτο χρόνο, χρήμα και ενέργεια ώστε να γίνει με επιτυχία.

(0 ψήφοι)

Το συγκεκριμένο λάχανικό έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στην λεγόμενη «κινητικότητα», τον όρο που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ικανότητα του σπέρματος να κατευθυνθεί προς το ωάριο.

(0 ψήφοι)

Πολλοί άνδρες ανησυχούν τόσο την ποσότητα όσο και για την ποιότητα του σπέρματός τους αλλά και για την γονιμότητά τους.

(0 ψήφοι)

Αν είστε έγκυος ή προσπαθείτε να αποκτήσετε παιδάκι πιθανόν να έχετε ακούσει ότι όταν η γυναίκα μένει ξαπλωμένη για λίγο μετά τη σεξουαλική επαφή συλλαμβάνει πιο εύκολα.

(0 ψήφοι)

Ερευνητές διερεύνησαν την επίδραση των φρούτων και των λαχανικών στην υγεία του σπέρματος για να εντοπίσουν ποιο παράγει το καλύτερο αποτέλεσμα!

(0 ψήφοι)

Σχεδόν το ήμισυ των γυναικών με ανεξήγητα προβλήματα γονιμότητας έχουν μολυνθεί με έναν μυστηριώδη ιό, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

(0 ψήφοι)

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των γυναικών που υποβάλλονται σε θεραπεία γονιμότητας θα γεννήσουν εντός πέντε ετών από την έναρξη της διαδικασίας

(0 ψήφοι)

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη διαδικασία να κάνετε το πρώτο σας μωράκι ή το δεύτερο ή και το τρίτο, ο Ιούλιος είναι ο ιδανικός μήνας σύλληψης!

(0 ψήφοι)

Είναι γνωστό ότι η ηλικία της γυναίκας θεωρείται με βάση επιστημονικές έρευνες ως ένας καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας εγκυμοσύνης.

(0 ψήφοι)

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας είναι μια πραγματική γιορτή της ίδιας της ζωής και αυτό το αποδεικνύουν τα εκατομμύρια χαμόγελα των ζευγαριών που απέκτησαν το δικό τους μωρό.

(0 ψήφοι)

Αν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος, αυτό από μόνο του είναι αρκετά αγχωτικό, οπότε το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι συμβουλές που μόνο θα σας αποπροσανατολίσουν. Σίγουρα το κάνουν όλοι καλοπροαίρετα , αλλά με τόσες πολλές αντιφατικές πληροφορίες είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.

(0 ψήφοι)

Τα τρόφιμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη γονιμότητα. Μια σωστή διατροφή λοιπόν όχι μόνο σας κρατάει σε φόρμα αλλά αυξάνει και τις πιθανότητες σας να μείνετε έγκυος.

(0 ψήφοι)

Χιλιάδες ζευγάρια σήμερα ματαιώνουν την απόφασή τους να γίνουν γονείς και να διευρύνουν την οικογένειά τους κυρίως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

(0 ψήφοι)

Η χαμηλή κίνηση σπερματοζωαρίων έχει συνδεθεί με παράγοντες όπως η ανεπάρκεια ψευδαργύρου ή έλλειψη βιταμινών. Έτσι, κάνοντας κάποιες αλλαγές στη διατροφή σας μπορεί να ενισχυθεί η γονιμότητά σας. Δείτε τι πρέπει να περιλαμβάνει το μενού!

(0 ψήφοι)

Ήρθε η ώρα να μελετήσετε το γενεαλογικό σας δέντρο και να ανακαλύψετε ποιοι είναι οι παράγοντες που αυξάνουν τις πιθανότητες να αποκτήσετε δίδυμα ή και περισσότερα μωρά.

(0 ψήφοι)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από ένα φλιτζάνι πράσινου τσαγιού το πρωί. Είναι ευχάριστο και προσφέρει στο σώμα περισσότερη ενέργεια.

(0 ψήφοι)

Άσχημα τα νέα, κυρίες. Ο Δρ Satoshi Kanazawa, εξελικτικός ψυχολόγος στο London School of Economics, λέει ότι τους ωραίους άντρες θα τους ψάχνουμε σε λίγο καιρό με το μικροσκόπιο στο χέρι.

(0 ψήφοι)

Όταν ένα ζευγάρι καταφεύγει στην λύση της εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να αποκτήσει παιδί, επενδύει απίστευτο χρόνο, χρήμα και ενέργεια ώστε να γίνει με επιτυχία.

(0 ψήφοι)

Πολλά είναι τα ερωτήματα που βασανίζουν γυναίκες και ζευγάρια που καταφεύγουν στη λύση της εξωσωματικής γονιμοποίησης και πολλές φορές η απάντησή τους αναζητείται σε, αμφίβολης αξιοπιστίας, πηγές πληροφοριών που βασίζονται κυρίως σε βιωματικές και όχι επιστημονικές πληροφορίες.

(0 ψήφοι)

Tips για να συλλάβετε αγόρι!

Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2015 09:41

Μπορεί επιστημονικά να μην έχει αποδειχθεί πώς η σεξουαλική θέση επηρεάζει το φύλο του μωρού, αυτός ο θρύλος όμως έχει επηρεάσει γενιές και γενιές και συνεχίζει να το κάνει.

(0 ψήφοι)

Η αποβολή ναι μεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλες τις γυναίκες αλλά δεν παύει να είναι ένα δυσάρεστο γεγονός. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που ο γιατρός δίνει το «πράσινο φως» και επιτρέπει στο ζευγάρι να συνεχίσει την προσπάθεια.

(0 ψήφοι)

Τα καρότα είναι το λαχανικό που ενισχύει την γονιμότητα των αντρών και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματός τους, όπως υποστηρίζουν ερευνητές  του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ στις ΗΠΑ.

(0 ψήφοι)

Οι άνδρες ανησυχούν τόσο πολύ για την ποσότητα του σπέρματος που παράγουν που μερικές φορές ξεχνάνε πόσο σημαντική είναι και η ποιότητα του σπέρματος τους για την γονιμότητά τους.

(0 ψήφοι)

«Δεν φταις εσύ, φταίει εκείνος! Θα τον συναντήσεις εκεί που δεν το περιμένεις!

(0 ψήφοι)

Εάν σκέφτεστε να «βάλετε μπρος» τη διαδικασία να κάνετε το πρώτο σας μωράκι ή το δεύτερο ή και το τρίτο, μην το σκέφτεστε πολύ γιατί ο Ιούλιος είναι ο ιδανικός μήνας σύλληψης!

(0 ψήφοι)

Πρόκειται για ένα θέμα λεπτό για το οποίο τα ζευγάρια δεν θέλουν να συζητάνε.

(0 ψήφοι)

Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας συχνά πιστεύουν ότι είναι μόνες σε αυτό πρόβλημα.

(0 ψήφοι)

Η Kim Kardashian ήταν αρκετά «αποκαλυπτική» τους τελευταίους μήνες για το πόσο εκείνη και ο σύζυγός Kanye προσπάθησαν για να αποκτήσουν το δεύτερο παιδάκι της.

(0 ψήφοι)

Περίπου το 15% των ζευγαριών που αποπειρώνται την πρώτη τους κύηση αποτυγχάνουν.

(0 ψήφοι)