Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 15:59

Mums Vs Meningitis: Κίνημα με μητέρες εναντίον της μηνιγγίτιδας

Mums Vs Meningitis: Κίνημα με μητέρες εναντίον της μηνιγγίτιδας

Μια νέα εκστρατεία ενημέρωσης από τα κεντρικά της GSK με τον αντιπροσωπευτικό τίτλο Mums Vs Meningitis υλοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο και θέλει να δώσει ένα μήνυμα κατά της μηνιγγίτιδας.

Αυτό που συμβαίνει πρακτικά στην εν λόγω εκστρατεία είναι ότι δραστηριοποιείται ένα κίνημα μαμάδων από όλο τον κόσμο, το οποίο συμβάλλει στην προστασία των παιδιών από τη συγκεκριμένη νόσο μέσω ενεργειών ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά της Μηνιγγίτιδας.

MvM_Group1_041_335m_xl_c

Στόχος της εκστρατείας είναι, μέσω μίας ενιαίας και συντονισμένης πρωτοβουλίας, να εδραιωθεί στο ευρύ κοινό η σημασία της κρισιμότητας του πρώτου 24ώρου για τη ζωή ενός παιδιού που έχει προσβληθεί από Μηνιγγίτιδα, δεδομένου ότι η νόσος εξελίσσεται ραγδαία.

24 μαμάδες που έζησαν τον εφιάλτη

MvM_Amelia_125_50m_xl_c

Το κίνημα «Mums Vs Meningitis» έλαβε ενεργό δράση όταν 24 μαμάδες συμμετείχαν σε μια φωτογράφιση της φημισμένης φωτογράφου και παγκόσμιας πρέσβειρας κατά της νόσου Anne Geddes, ενώ μοιράστηκαν και τις προσωπικές τους ιστορίες σχετικά με τη Μηνιγγίτιδα, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την υποστήριξή τους.

MvM_Sass_083_61m_xl_c

Στις φωτογραφίες παρουσιάζεται μια ομάδα από 24 μητέρες, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Anne, που έμπρακτα στηρίζουν το κίνημα, σε συνδυασμό με πορτρέτα μαμάδων, των οποίων τα παιδιά έχουν νοσήσει από Μηνιγγίτιδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκστρατείας στο mumsvsmeningitis.tumblr.com

Σχόλια