Τετάρτη, 02 Μάιος 2018 13:57

OPEN DAY της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ το Σάββατο 12 Μαΐου

OPEN DAY της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ το Σάββατο 12 Μαΐου

OPEN DAY ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ για όλες τις βαθμίδες θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του σχολείου στο Μαρούσι, το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.


Το ταξίδι στη γνώση ξεκινά με γιορτή!

 

Μέσα από ποικίλα ερεθίσματα και με την καθοδήγηση των Νηπιαγωγών και των Δασκάλων το παιδί ενθαρρύνεται και μαθαίνει να αγαπά τη γνώση σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον που το παροτρύνει να καλλιεργήσει τα ταλέντα του και να αναπτυχθεί συναισθηματικά.

Σκοπός της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ είναι η πρώτη επαφή του παιδιού με το σχολείο να είναι πάντα μία τρυφερή ανάμνηση, γεμάτη συναισθήματα χαράς και γι' αυτό σας προσκαλεί σε μία όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της, στο Μαρούσι, Σισμανογλείου 29, το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, στις 11:00 το πρωί.

Τα παιδιά θα γνωρίσουν τον χώρο του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου αλλά και του νέου 2ου Γυμνασίου, τιςνηπιαγωγούς, τις δασκάλες και τους καθηγητές, θα συναντηθούν με άλλα παιδάκια και θα συμμετέχουν σε ευχάριστα και δημιουργικά παιχνίδια γεμάτα μουσική και φαντασία.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι γονείς θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τη λειτουργία του Σχολείου και να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις στο Μαρούσι.

Επίσης να περιηγηθείτε στις αυλές και τα γήπεδα αθλοπαιδιών, που συμβάλλουν καθοριστικά στην κοινωνικοποίηση, την ενθάρρυνση της ομαδικής δραστηριότητας, αλλά και την ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών.

Επιβεβαιώστε εγκαίρως την παρουσία σας, στο τηλ.: 210 6136693.

Σχόλια