Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 13:18

Η μεγάλη των ντετέκτιβ σχολή στο AVENUE

Η μεγάλη των ντετέκτιβ σχολή στο AVENUE

Η σχολική τσάντα εξαφανίστηκε! Πώς θα επιστρέψουν τώρα οι μαθητές στα θρανία τους;

Το… μυστήριο αναλαμβάνει ο αγαπημένος Ροζ Πάνθηρας μαζί με τους μικρούς ντετέκτιβ του AVENUE. Από τις 7 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο μικρών και μεγάλων, υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με πολλές γνώσεις, παιχνίδι, μυστήριο και διασκέδαση, με μια συναρπαστική εμπειρία εξερεύνησης! Ο Ροζ Πάνθηρας, Διευθυντής της Σχολής Ερευνητών, θα βρίσκεται στο AVENUE και με τη βοήθεια των μικρών ντετέκτιβ θα λύσει το μυστήριο της σχολικής τσάντας που εξαφανίστηκε.

Pink Panther

Εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα τους χαρίσουν δημιουργικές ώρες. Οι μικροί μας φίλοι θα διαλέξουν τα εργαλεία τους, θα διδαχτούν τα μυστικά της έρευνας από τους καλύτερους αλλά και πιο γκαφατζήδες ντετέκτιβ του κόσμου και θα λύσουν το μυστήριο μέσα από παιχνίδια μνήμης, παρατηρητικότητας και ακοής. Και μετά; Θα πάρουν το επίσημο πτυχίο τους ως ντετέκτιβ!

Τον Σεπτέμβριο ακολουθούμε παρέα τις γνωστές, ροζ πατημασιές, λύνουμε μυστήρια και ζούμε την πιο ωραία ώρα της ημέρας… στο AVENUE!

Σχόλια