Σάββατο, 08 Απρίλιος 2017 18:01

Τρία πράγματα που πρέπει να κάνει μια γυναίκα μετά το σεξ

Τρία πράγματα που πρέπει να κάνει μια γυναίκα μετά το σεξ

Το σεξ εκτός από απόλαυση την οποία προσφέρει, κάνει καλό και στην υγεία αλλά θα πρέπει να τηρούνται κάποιοι κανόνες, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά από αυτό.

Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι ότι μια γυναίκα θα πρέπει να πάει στην τουαλέτα μετά το σεξ για να αποφύγει ερεθισμούς και λοιμώξεις. Δείτε παρακάτω άλλα τρία μικρά «τελετουργικά» που πρέπει να ακολουθεί μια γυναίκα μετά τη σεξουαλική επαφή...

1. Καθαρισμός με σαπούνι και νερό

Κατά το σεξ μεταφέρονται από τον έναν σύντροφο στον άλλο αρκετά βακτήρια, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις. Ο τοπικός καθαρισμός με σαπούνι και ζεστό νερό συστήνεται λοιπόν μετά την επαφή. Το σαπούνι δεν πρέπει να περιέχει αρώματα, ώστε να αποφευχθούν αλλεργίες και ερεθισμοί. Δεν απαιτείται καθαρισμός του κόλπου εσωτερικά, αφού διαθέτει το δικό του εγγενές «σύστημα καθαρισμού».

2. Μπάνιο

Μια μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό και λίγες σταγόνες ενός αγαπημένου ελαίου, όπως το έλαιο καρύδας, είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσει η γυναίκα μετά το σεξ αλλά και για να ενυδατωθεί εξωτερικά η επιδερμίδα των γεννητικών οργάνων και να υποχωρήσουν τυχόν ερεθισμοί.

3. Κατανάλωση νερού

Ένα με δύο ποτήρια νερό μετά το σεξ θα αναπληρώσουν τα υγρά που χάθηκαν μέσω του ιδρώτα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σχόλια