Τρία... κρυφά οφέλη του σεξ

Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 13:07

Οι συχνές ερωτικές επαφές, εκτός από την απόλαυση που προσφέρουν, φαίνεται πως είναι σημαντικές και για την υγεία μας σύμφωνα με τους ειδικούς. 

(0 ψήφοι)

Οι διατροφικές μας επιλογές μας επηρεάζουν τη ζωή μας σε διάφορους τομείς και ένας από αυτούς είναι και η σεξουαλική δραστηριότητα.

(0 ψήφοι)

Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά έρευνα έχει πράγματι αποδείξει ότι άνδρες και γυναίκες έχουν διαφορετικές προτιμήσεις όσον αφορά την ώρα που θέλουν να κάνουν σεξ.

(0 ψήφοι)

Το κρύο επηρεάζει εκτός από την υγεία μας και άλλες καταστάσεις της καθημερινότητας και μάλιστα με απροσδόκητους τρόπους.

(0 ψήφοι)

Τα θαλασσινά και η σοκολάτα θεωρούνται δύο από τα πιο γνωστά αφροδισιακά καθώς, όπως λέγεται, επηρεάζουν το επίπεδο των ενδορφινών και της σεροτονίνης στον εγκέφαλο.

(0 ψήφοι)

Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το σεξ οι οποίοι συχνά διαδίδονται σαν αλήθειες...

(0 ψήφοι)

Προσπαθείτε να βρείτε χρόνο για να έρθετε κοντά με τον σύντροφό σας αλλά με το μωρό δεν υπάρχει ελπίδα;

(0 ψήφοι)

Οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν έτυχε απλά να συμβούν! Για να δημιουργηθούν και να διαρκέσουν χρειάζεται να υπάρχει συμβιβασμός, κατανόηση, υπομονή, φροντίδα και φυσικά αγάπη.

(0 ψήφοι)

Το σεξ μετά την εγκυμοσύνη ίσως να είναι το τελευταίο πράγμα που υπάρχει στο μυαλό σας.

(0 ψήφοι)

Τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων επισημαίνουν συχνά οι ειδικοί και συνιστούν να γίνεται με μέτρο η κατανάλωσή τους.

(0 ψήφοι)

Θέλετε να δείτε τον σύζυγό σας να είναι πραγματικά μετανιωμένος για κάτι που έχει κάνει και σας έχει στεναχωρήσει, αλλά αυτός συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

(0 ψήφοι)

Εκτός από την απόλαυση, το σεξ, μπορεί πολλές φορές να κρύβει κινδύνους ή δυσάρεστα αποτελέσματα.

(0 ψήφοι)

Ο αρραβώνας είναι ένα σπουδαίο γεγονός στη ζωή των νέων ζευγαριών αν και πλέον στις μέρες μας έχει εκλείψει.

(0 ψήφοι)

Η Κρίστιν Μέι, blogger, αποφάσισε ότι δεν θέλει να γίνει σαν τις άλλες πεθερές που δεν αφήνουν σε ησυχία τις νύφες τους και δημιούργησε ένα ιδιαίτερο όρκο με όρους!

(0 ψήφοι)

Η ερωτική διάθεση ανδρών και γυναικών εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από τη διατροφή και πιο συγκεκριμένα από τις βιταμίνες που αυτοί προσλαμβάνουν. 

(0 ψήφοι)

Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι υπέροχη αλλά και αγχωτική εμπειρία ταυτόχρονα για κάθε νύφη.

(0 ψήφοι)

Και ποιος δεν θέλει να είναι ευτυχισμένος! Ωστόσο, στο δρόμο προς την ευτυχία ενδέχεται να συναντήσετε τόσο άσχημες συμπεριφορές που στέκονται σαν εμπόδια στο στόχο σας.

(0 ψήφοι)

Οι γυναίκες βρίσκουν τους άνδρες με κανονικό μούσι πιο κατάλληλους για μακρόχρονη σχέση, ενώ αν θέλουν κάτι πιο σύντομο και «στο πόδι», τότε προτιμούν αξύριστους άνδρες με γένια λίγων ημερών, σύμφωνα με νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα.

(0 ψήφοι)

Όλοι έχουν περάσει από αυτή την άσχημη κατάσταση του χωρισμού.

(0 ψήφοι)

Μια απορία σεξουαλικής φύσεως είναι συχνά το ποια είναι τελικά η «φυσιολογική» διάρκεια στο σεξ.

(0 ψήφοι)

Μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν τον πονοκέφαλο για να αποφύγουν τη σεξουαλική επαφή αλλά έρευνες συνδέουν πολλές φορές τον πόνο στο κεφάλι με την ίδια την πράξη.

(0 ψήφοι)

Κάθε χρόνο παντρεύονται εκατομμύρια ζευγάρια σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε κάθε γάμο παρελαύνουν φίλοι και συγγενείς ενώ η κάθε τελετή είναι μοναδικά σχεδιασμένη για το κάθε ζευγάρι.

(0 ψήφοι)

Οι άνθρωποι που έχουν βρει το άλλο τους μισό και έχουν μαζί με αυτό μακροχρόνια σχέση, φτιάχνουν με το ταίρι τους μια ονειρική... κατάσταση, θέτοντας στόχους και έχοντας στο νου ένα γενικότερο πλάνο ζωής.

(0 ψήφοι)

Το ξέρετε το ρητό: «Ευτυχισμένη γυναίκα, ευτυχισμένη ζωή»; Λοιπόν, αυτό αποδεικνύεται, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, η οποία αποφάνθηκε πως «το ζευγάρι που πίνει μαζί μένει για πάντα μαζί».

(0 ψήφοι)

Δεν είναι μυστικό ότι τα προφυλακτικά δεν είναι το αγαπημένο πράγμα κανενός!

(0 ψήφοι)

Αν αισθάνεστε ανασφάλεια σίγουρα θα βάζετε την άποψη του φίλου σας ή του άνδρα σας πάνω από τη δική σας.

(0 ψήφοι)

Από αμνημονεύτων χρόνων, οι παλαιότερες γενιές δυσανασχετούσαν με τις σεξουαλικές συνήθειες των νέων.

(0 ψήφοι)

Πόσες φορές έχουμε δει ζευγάρια να τσακώνονται πριν καν προλάβουν να πάνε διακοπές και πόσες φορές έχουμε δει να φεύγουν αγαπημένοι και να γυρνάνε χωρισμένοι!

(0 ψήφοι)

Οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν είναι μόνο απολαυστική αλλά και πολύ σηματνική για τη σωματική και ψυχική υγεία των ατόμων.

(0 ψήφοι)

Η αγάπη δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους έξυπνους ανθρώπους.

(0 ψήφοι)

Ένα από τα λάθη που μπορεί να πιστεύει μια γυναίκα είναι ότι οι άνδρες έχουν συνεχώς διάθεση για σεξουαλική δραστηριότητα.

(0 ψήφοι)

Έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι πάνω από τους μισούς άνδρες θα απατήσουν το ταίρι τους κατά τη διάρκεια του γάμου.

(0 ψήφοι)

Μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για το σώμα μας και τη διαδικασία του σεξ αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

(0 ψήφοι)

Κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα στην καθημερινότητα και το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν είναι τέλειος.

(0 ψήφοι)

Απαραίτητες προϋποθέσεις για μια υγιή σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη.

(0 ψήφοι)

Μπορεί ένα γάμος να ξεκινά συνήθως με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά τα πράγματα πολλές φορές καταλήγουν στο χωρισμό και στο διαζύγιο.

(0 ψήφοι)

Πληθώρα βιβλίων αλλά και ειδικοί σε θέματα σχέσεων διδάσκουν τους απανταχού singles τον τρόπο με τον οποίο το πρώτο ραντεβού θα έχει επιτυχία.

(0 ψήφοι)

Θα μπορούσαμε να πούμε ο Τζιλ Μπλέικγουεϊ έχει αμφιλεγόμενες ιδέες για τα ζευγάρια και το σεξ.

(0 ψήφοι)

Είναι πραγματικά ένα πρόβλημα που το αντιμετωπίζουν άνδρες και γυναίκες στις σχέσεις τους.

(0 ψήφοι)

Η αλήθεια είναι ότι καμιά σχέση δεν είναι τέλεια, αλλά μερικά σημάδια θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν αυτό ο τύπος με τον οποίο είστε μαζί, είναι εκείνος που θα περάσετε και το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί του. Κάντε λοιπόν στον εαυτό σας τις ακόλουθες πέντε ερωτήσεις σχετικά με τον σύντροφό σας.

(0 ψήφοι)

Κατά την προετοιμασία ενός γάμου και με όλο αυτό το τρέξιμο και το άγχος που τον συνοδεύει, είναι πολύ εύκολο για τη νύφη να παρασυρθεί και να υποχωρήσει προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία της οικογένειάς της. Λοιπόν, μαντέψτε τι;

(0 ψήφοι)

Ο Bob Marley είχε πει κάποτε την εξής σπουδαία φράση: «Όλοι θα σε πληγώσουν. Το θέμα είναι να βρεις αυτούς για τους οποίους αξίζει να υποφέρεις.» και συμφωνούμε απόλυτα. Σε μια μακροχρόνια σχέση άλλωστε, τα προβλήματα ή κάποιο είδος προδοσίας, είναι σχεδόν αναπόφευκτα.

(0 ψήφοι)

Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να γνωρίσουμε την αγάπη, το μεγάλο έρωτα και να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί, μέχρι τα βαθιά γεράματα. Την ίδια στιγμή όμως, η πλειοψηφία των ρομαντικών σχέσεων καταλήγουν σε χωρισμό. Ποιες είναι οι κύριες αιτίες;

(0 ψήφοι)

 Ο πρώτος χορός πατέρα – κόρης είναι μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές του γάμου. Και δεν υπάρχει νύφη που να μην έχει ονειρευτεί τη στιγμή που θα χορέψει με παρτενέρ τον μπαμπά της γιατί μπορεί να χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί ο κατάλληλος γαμπρός, ο μπαμπάς είναι όμως ο πρώτος μεγάλος έρωτας και παντοτινός!

(0 ψήφοι)

Η απιστία σίγουρα είναι μια σοβαρή αιτία να μπει τέλος σε μια σχέση. Αλλά υπάρχουν κι άλλοι πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα ζευγάρι χωρίζει και είτε το πιστεύετε είτε όχι πονάνε περισσότερο.

(0 ψήφοι)

Αν βρίσκεστε σε μια σχέση και δεν είστε 100% σίγουροι για τα αισθήματά σας ενδεχομένως να αναρωτιέστε αν εκείνος είναι πραγματικά ο «άντρας της ζωής σας».

(0 ψήφοι)

Όταν κάποιος αποφασίζει να μην κάνει παιδιά από επιλογή γίνεται στόχαστρο σκληρής κριτικής από όλους. Σε ένα πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύσαμε στο Baby.gr και στο οποίο αληθινές γυναίκες αναφέρθηκαν στην επιλογή τους να μην κάνουν παιδιά, τα σχόλια και οι αντιδράσεις κάθε άλλο παρά εγκωμιαστικά ήταν.

(0 ψήφοι)

Κάθε γυναίκα που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας φορώντας άσπρο νυφικό, πρέπει να ευχαριστήσει την βασίλισσα Βικτώρια.

(0 ψήφοι)

Τι είναι εκείνο που θέλουν όλες οι γυναίκες; Να τις επιθυμεί και να τις ερωτεύεται ακόμα περισσότερο ο άντρας της ζωής τους! Συνήθως όμως στις μακροχρόνιες σχέσεις τα ζευγάρια αφήνονται και αισθάνονται περισσότερο σαν συνεργάτες και λιγότερο σαν εραστές.

(0 ψήφοι)