Ακόμη κι αν κάποιος νομίζει ότι γνωρίζει πολλά για το σεξ, πάντα θα υπάρχουν παράξενα και νέα δεδομένα που θα τον εκπλήσσουν.

(0 ψήφοι)

Μπορεί οι πολύ μακροχρόνιες σχέσεις και η παντοτινή αγάπη να είναι όνειρο ζωής για πολλά ζευγάρια αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

(0 ψήφοι)

Μπορεί το σεξ και οι πέτρες στα νεφρά να μην έχουν φαινομενικά καμία σχέση μεταξύ τους αλλά στην πραγματικότητα, σύμφωνα με έρευνες έχουν και μάλιστα μεγάλη.

(0 ψήφοι)

Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται κατά καιρούς πράγμα πολύ συνηθισμένο και φυσιολογικό. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχει ένας πολύ παράξενος λόγος για τον οποίο τσακώνονται τα ζευγάρια και μάλιστα αν τον γνωρίζουν μπορούν να αποφύγουν πολλά... μικροεπεισόδια.

(0 ψήφοι)

Η αύξηση των διαζυγίων σήμερα είναι δεδομένη ενώ παρατηρείται ότι οι γάμοι οδηγούνται στο τέλος τους πιο εύκολα από το παρελθόν.

(0 ψήφοι)

Αρκετές επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχουν πολλές αφροδισιακές τροφές που μπορεί να ανεβάσουν τη λίμπιντο.

(0 ψήφοι)

Μια νέα βρετανική έρευνα έδειξε ότι μία στις δέκα γυναίκες (ποσοστό 8%) αισθάνεται πόνο στη διάρκεια του σεξ.

(0 ψήφοι)

Μπορεί πολλοί να μην το πιστεύουν αλλά το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άνδρες σε μια γυναίκα δεν είναι ούτε το στήθος, ούτε τα οπίσθια.

(0 ψήφοι)

Ακόμη και αν κάποιος έχει μεγάλη εμπειρία στον σεξουαλικο τομέα, πάντα θα υπάρχουν κάποιες φοβίες που μπορεί να τον επηρεάσουν την ώρα της πράξης, σύμφωνα με έρευνες.

(0 ψήφοι)

Η απιστία χωρίζεται για πολλούς σε συναισθηματική και σωματική ενώ φαίνεται, σύμφωνα με έρευνες ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο ανεκτικές ως προς τις συμπεριφορές που θεωρούν απαγορευτικές στη σχέση. 

(0 ψήφοι)

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, έτσι δεν είναι;

(0 ψήφοι)

Υπάρχουν πολλοί μύθοι και αλήθειες για το σεξ αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν μερικά πράγματα σχετικά με αυτό στα οποία μάλλον δεν πάει εύκολα ο νους σας ότι ισχύουν ή απλά δεν σκεφτήκατε ποτέ να αναρωτηθείτε για αυτά.

(0 ψήφοι)

Τρία... κρυφά οφέλη του σεξ

Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 13:07

Οι συχνές ερωτικές επαφές, εκτός από την απόλαυση που προσφέρουν, φαίνεται πως είναι σημαντικές και για την υγεία μας σύμφωνα με τους ειδικούς. 

(0 ψήφοι)

Οι διατροφικές μας επιλογές μας επηρεάζουν τη ζωή μας σε διάφορους τομείς και ένας από αυτούς είναι και η σεξουαλική δραστηριότητα.

(0 ψήφοι)

Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά έρευνα έχει πράγματι αποδείξει ότι άνδρες και γυναίκες έχουν διαφορετικές προτιμήσεις όσον αφορά την ώρα που θέλουν να κάνουν σεξ.

(0 ψήφοι)

Το κρύο επηρεάζει εκτός από την υγεία μας και άλλες καταστάσεις της καθημερινότητας και μάλιστα με απροσδόκητους τρόπους.

(0 ψήφοι)

Τα θαλασσινά και η σοκολάτα θεωρούνται δύο από τα πιο γνωστά αφροδισιακά καθώς, όπως λέγεται, επηρεάζουν το επίπεδο των ενδορφινών και της σεροτονίνης στον εγκέφαλο.

(0 ψήφοι)

Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το σεξ οι οποίοι συχνά διαδίδονται σαν αλήθειες...

(0 ψήφοι)

Προσπαθείτε να βρείτε χρόνο για να έρθετε κοντά με τον σύντροφό σας αλλά με το μωρό δεν υπάρχει ελπίδα;

(0 ψήφοι)

Οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν έτυχε απλά να συμβούν! Για να δημιουργηθούν και να διαρκέσουν χρειάζεται να υπάρχει συμβιβασμός, κατανόηση, υπομονή, φροντίδα και φυσικά αγάπη.

(0 ψήφοι)

Το σεξ μετά την εγκυμοσύνη ίσως να είναι το τελευταίο πράγμα που υπάρχει στο μυαλό σας.

(0 ψήφοι)

Τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων επισημαίνουν συχνά οι ειδικοί και συνιστούν να γίνεται με μέτρο η κατανάλωσή τους.

(0 ψήφοι)

Θέλετε να δείτε τον σύζυγό σας να είναι πραγματικά μετανιωμένος για κάτι που έχει κάνει και σας έχει στεναχωρήσει, αλλά αυτός συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

(0 ψήφοι)

Εκτός από την απόλαυση, το σεξ, μπορεί πολλές φορές να κρύβει κινδύνους ή δυσάρεστα αποτελέσματα.

(0 ψήφοι)

Ο αρραβώνας είναι ένα σπουδαίο γεγονός στη ζωή των νέων ζευγαριών αν και πλέον στις μέρες μας έχει εκλείψει.

(0 ψήφοι)

Η Κρίστιν Μέι, blogger, αποφάσισε ότι δεν θέλει να γίνει σαν τις άλλες πεθερές που δεν αφήνουν σε ησυχία τις νύφες τους και δημιούργησε ένα ιδιαίτερο όρκο με όρους!

(0 ψήφοι)

Η ερωτική διάθεση ανδρών και γυναικών εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από τη διατροφή και πιο συγκεκριμένα από τις βιταμίνες που αυτοί προσλαμβάνουν. 

(0 ψήφοι)

Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι υπέροχη αλλά και αγχωτική εμπειρία ταυτόχρονα για κάθε νύφη.

(0 ψήφοι)

Και ποιος δεν θέλει να είναι ευτυχισμένος! Ωστόσο, στο δρόμο προς την ευτυχία ενδέχεται να συναντήσετε τόσο άσχημες συμπεριφορές που στέκονται σαν εμπόδια στο στόχο σας.

(0 ψήφοι)

Οι γυναίκες βρίσκουν τους άνδρες με κανονικό μούσι πιο κατάλληλους για μακρόχρονη σχέση, ενώ αν θέλουν κάτι πιο σύντομο και «στο πόδι», τότε προτιμούν αξύριστους άνδρες με γένια λίγων ημερών, σύμφωνα με νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα.

(0 ψήφοι)

Όλοι έχουν περάσει από αυτή την άσχημη κατάσταση του χωρισμού.

(0 ψήφοι)

Μια απορία σεξουαλικής φύσεως είναι συχνά το ποια είναι τελικά η «φυσιολογική» διάρκεια στο σεξ.

(0 ψήφοι)

Μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν τον πονοκέφαλο για να αποφύγουν τη σεξουαλική επαφή αλλά έρευνες συνδέουν πολλές φορές τον πόνο στο κεφάλι με την ίδια την πράξη.

(0 ψήφοι)

Κάθε χρόνο παντρεύονται εκατομμύρια ζευγάρια σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε κάθε γάμο παρελαύνουν φίλοι και συγγενείς ενώ η κάθε τελετή είναι μοναδικά σχεδιασμένη για το κάθε ζευγάρι.

(0 ψήφοι)

Οι άνθρωποι που έχουν βρει το άλλο τους μισό και έχουν μαζί με αυτό μακροχρόνια σχέση, φτιάχνουν με το ταίρι τους μια ονειρική... κατάσταση, θέτοντας στόχους και έχοντας στο νου ένα γενικότερο πλάνο ζωής.

(0 ψήφοι)

Το ξέρετε το ρητό: «Ευτυχισμένη γυναίκα, ευτυχισμένη ζωή»; Λοιπόν, αυτό αποδεικνύεται, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, η οποία αποφάνθηκε πως «το ζευγάρι που πίνει μαζί μένει για πάντα μαζί».

(0 ψήφοι)

Δεν είναι μυστικό ότι τα προφυλακτικά δεν είναι το αγαπημένο πράγμα κανενός!

(0 ψήφοι)

Αν αισθάνεστε ανασφάλεια σίγουρα θα βάζετε την άποψη του φίλου σας ή του άνδρα σας πάνω από τη δική σας.

(0 ψήφοι)

Από αμνημονεύτων χρόνων, οι παλαιότερες γενιές δυσανασχετούσαν με τις σεξουαλικές συνήθειες των νέων.

(0 ψήφοι)

Πόσες φορές έχουμε δει ζευγάρια να τσακώνονται πριν καν προλάβουν να πάνε διακοπές και πόσες φορές έχουμε δει να φεύγουν αγαπημένοι και να γυρνάνε χωρισμένοι!

(0 ψήφοι)

Οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν είναι μόνο απολαυστική αλλά και πολύ σηματνική για τη σωματική και ψυχική υγεία των ατόμων.

(0 ψήφοι)

Η αγάπη δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους έξυπνους ανθρώπους.

(0 ψήφοι)

Ένα από τα λάθη που μπορεί να πιστεύει μια γυναίκα είναι ότι οι άνδρες έχουν συνεχώς διάθεση για σεξουαλική δραστηριότητα.

(0 ψήφοι)

Έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι πάνω από τους μισούς άνδρες θα απατήσουν το ταίρι τους κατά τη διάρκεια του γάμου.

(0 ψήφοι)

Μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για το σώμα μας και τη διαδικασία του σεξ αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

(0 ψήφοι)

Κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα στην καθημερινότητα και το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν είναι τέλειος.

(0 ψήφοι)

Απαραίτητες προϋποθέσεις για μια υγιή σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη.

(0 ψήφοι)

Μπορεί ένα γάμος να ξεκινά συνήθως με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά τα πράγματα πολλές φορές καταλήγουν στο χωρισμό και στο διαζύγιο.

(0 ψήφοι)

Πληθώρα βιβλίων αλλά και ειδικοί σε θέματα σχέσεων διδάσκουν τους απανταχού singles τον τρόπο με τον οποίο το πρώτο ραντεβού θα έχει επιτυχία.

(0 ψήφοι)