Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2017 17:32

Πάνες για Μωρά: Το μυστικό που τις κάνει να απορροφούν μεγάλη ποσότητα υγρασίας!

Πάνες για Μωρά: Το μυστικό που τις κάνει να απορροφούν μεγάλη ποσότητα υγρασίας!

Λέγοντας βρεφικές πάνες, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάθε νέας μαμάς, είναι η απορροφητικότητα. Να είναι το μωρό στεγνό, χωρίς υγρασία στο δερματάκι του, για όσες ώρες χρειαστεί.

Οι πάνες για μωρά όμως, πώς ακριβώς έχουν σχεδιαστεί, ώστε να μπορούν τα μωρά να παραμένουν στεγνά, χωρίς ατυχήματα διαρροών ενώ μπουσουλάνε, τρέχουν, χοροπηδούν ή κοιμούνται έως και 12 ώρες το βράδυ;

Αυτή είναι η απορία των περισσότερων γονέων.

Το πόσο αποτελεσματικές είναι οι πάνες εξαρτάται από το βαθμό απορροφητικότητάς τους, ο οποίος μπορεί να ανήκει σε διαφορετικές κατηγορίες σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις εξειδικευμένων εργαστηρίων. 

Οι πάνες για μωρά, διαθέτουν συνήθως ένα ειδικό απορροφητικό υλικό. Υπάρχουν διαφορετικές τεχνολογίες απορροφητικότητας, που χρησιμοποιούνται από τις γνωστές εταιρίες. Οι υπεραπορροφητικές πάνες διαθέτουν στον πυρήνα τους έναν ειδικό απορροφητικό τζελ που απορροφούν έως και 30 φορές το βάρος τους σε ποσότητα υγρασίας, κλειδώνοντας την στο εσωτερικό και διατηρώντας το δέρμα του μωρού στεγνό, για πολλές ώρες.

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, έχουν ενσωματώσει στον πυρήνα τους την τεχνολογία Dry Matrix. Επιπλέον των ειδικών υπερ-απορροφητικών κόκκων, οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, χρησιμοποιούν ένα πλέγμα φυτικών ινών, που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό, όποια κίνηση κι αν κάνει το μωρό ή σε όποια στάση και αν βρίσκεται (όρθια, ύπτια, πλάι, μπρούμυτα). Επίσης, ο ειδικά σχεδιασμένος 3-D πυρήνας εξασφαλίζει μεγαλύτερη απορροφητικότητα στα σημεία που πρέπει, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη μείωση διαρροών.

Οι πάνες μωρών Babylino Sensitive προσφέρουν αποδεδειγμένα αποτελεσματική προστασία, καθώς ανήκουν στην ανώτερη ποιοτική κλάση (CLASS A) των βρεφικών πανών ως προς την απορροφητικότητά τους, βάσει εξειδικευμένων εργαστηριακών μετρήσεων (μέθοδος Maneken / Courtray). Έτσι, ο προηγμένης τεχνολογίας σχεδιασμός τους, μπορεί να προσφέρει στα μωράκια τη στεγνότητα που χρειάζονται τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες!

Screen Shot 2017 01 05 at 5.42.42 PM

Ωστόσο, οι πάνες μωρών Babylino Sensitive σχεδιάστηκαν με στόχο να προσφέρουν όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και πιστοποιημένη φιλική προστασία για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Ο φιλικός τους σχεδιασμός πιστοποιείται από σειρά ελέγχων σε διεθνούς φήμης Ινστιτούτα Δερματολογίας του εξωτερικού, διασφαλίζοντας σίγουρη και ασφαλή φροντίδα για το μωρό σας.

Babylino sensitive ΟΕΚΟ ΤΕΧ BL B

Πιο συγκεκριμένα, οι πάνες μωρού Babylino Sensitive, είναι πιστοποιημένες κατά Oeko- Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών και συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας για να είστε βέβαιοι ότι προσφέρετε σίγουρη αλλά και φιλική προστασία στο μωρό σας!

Σχόλια