Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 10:20

Τα σχολεία κλείνουν, οι καλοκαιρινοί… Rangers έρχονται!

Τα σχολεία κλείνουν, οι καλοκαιρινοί… Rangers έρχονται!

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ, τα πιτσιρίκια μας έχουν επιστρέψει στο σπίτι γεμάτα διάθεση για παιχνίδι κι εμείς θέλουμε να περάσουμε δημιουργικό χρόνο μαζί τους αλλά ταυτόχρονα να προετοιμαστούμε για τις διακοπές που πλησιάζουν.

Πώς θα γίνουν όλα αυτά μαζί; Οι Summer Rangers έχουν την απάντηση!

 

Οι Summer Rangers είναι το άκρως καλοκαιρινό πρόγραμμα που διοργανώνει το AVENUE για όλα τα παιδιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τι συμβαίνει εκεί; Θεατρικά παιχνίδια, δραματοποιημένες αφηγήσεις παραμυθιών, υπέροχες κατασκευές και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Τα παιδιά αποκτούν σημαντικές πληροφορίες για το περιβάλλον και για το πώς οι δραστηριότητες που κάνουμε καθημερινά το επηρεάζουν είτε θετικά ή αρνητικά, από πιστοποιημένους φορείς. Ταυτόχρονα, μαθαίνουν κανόνες για τη δική τους ασφάλεια στη θάλασσα και τρόπους να ευχαριστιούνται το παιχνίδι στην παραλία κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους και όχι μόνο.

rangers

Αφού η εκπαίδευση του μικρού μας summer ranger τελειώσει… περισσεύει χρόνος και για εμάς με ένα καλοκαιρινό shopping, έναν απολαυστικό καφέ ή ένα snack στα 60 καταστήματα του AVENUE. Αποτέλεσμα; Μαμά και παιδί απολύτως χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι! Καιρός, λοιπόν, να απολαύσουμε μια υπέροχη καλοκαιρινή εμπειρία με το
μικρό μας λίγο πριν τις διακοπές και ίσως μετά από τόση… εκπαίδευση να αποκτήσουμε τον προσωπικό μας Summer Ranger που, με όλα όσα θα έχει μάθει, θα είναι ο καλύτερος σύμβουλος της οικογένειας στις διακοπές!

*Το πρόγραμμα Summer Rangers του εμπορικού κέντρου λαμβάνει χώρα κάθε Παρασκευή και Σάββατο και θα διαρκέσει μέχρι και 28/7.

DSC01526 1

Σχόλια