Περίπου το 5% έως 10 % όλων των παιδιών σχολικής ηλικίας στις ΗΠΑ έχουν μαθησιακές δυσκολίες.

(0 ψήφοι)

Για να βοηθήσετε το παιδί σας να μιλήσει, καλό είναι να του μιλάτε από την πρώτη ώρα που θα το κρατήσετε στην αγκαλιά σας.

(0 ψήφοι)

Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των φύλων προς τις επιδόσεις των μαθηματικών και τις προσδοκίες των εκπαιδευτικών.

(0 ψήφοι)

Οι λέξεις είναι το θεμέλιο της κατανόησης και της επικοινωνίας. Πώς μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί να διευρύνει το λεξιλόγιό του;

(0 ψήφοι)

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του εφηβικού εγκεφάλου που εμπλουτίζει την ικανότητά των εφήβων να μαθαίνουν και να σχηματίζουν μνήμες: υπάρχει συντονισμένη δραστηριότητα δύο περιοχών του εγκεφάλου.

(0 ψήφοι)

Τα παιδιά μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη γλώσσα ως μέσο επικοινωνίας αλλά επίσης επειδή έχουν την ικανότητα να μιμούνται τα άτομα του περιβάλλοντος τους.

(0 ψήφοι)

Τα σχολεία ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες αλλά πολλοί μαθητές περιμένουν από τώρα τις αργίες της φετινής χρονιάς.

(0 ψήφοι)

Το καλοκαίρι έχει τελειώσει και το σχολείο σε λίγο θα ανοίξει τις πόρτες του!

(0 ψήφοι)

Οι γονείς που συνεχώς γκρινιάζουν στον έφηβο γιο τους ή την κόρη τους να αφήσει επιτέλους το χειριστήριο του PlayStation και να πιάσει ένα βιβλίο, σίγουρα θα το ξανασκεφτούν διαβάζοντας αυτή την έρευνα.

(0 ψήφοι)

Πολλοί γονείς έχουν βιώσει μια κατάσταση κατά την οποία το παιδί τους είτε είναι στον παιδικό σταθμό ή στο νήπιο ή ακόμη και στο δημοτικό

(0 ψήφοι)

Οι καλύτερες διακοπές του χρόνου είναι οι καλοκαιρινές.

(0 ψήφοι)

Ο Κανόνας των Εσωρούχων είναι ένας εύκολος τρόπος για να μπορέσουν οι γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα αυτό της σεξουαλικής κακοποίησης.

(0 ψήφοι)

Αύριο η έναρξη του Athens Science Festival

Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 18:37

Με σύνθημα «Εξελισσόμαστε με την Επιστήμη» επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά το Athens Science Festival στην καρδιά της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από τις 5-10 Απριλίου 2016, με πλούσιο πρόγραμμα και ελεύθερη είσοδο.

(0 ψήφοι)

Μια βιβλιοθήκη για βρέφη και νήπια ετοιμάζει ο δήμος Αθηναίων δημιουργώντας την πιο ευχάριστη έκπληξη σε γονείς αλλά και στους λιλιπούτειους αναγνώστες.

(0 ψήφοι)

Αν είστε γονείς μικρών παιδιών προφανώς και θα είστε εξοικειωμένοι με το γλυκό μαρτύριο του να διαβάζετε και να ξαναδιαβάζετε τις αγαπημένες ιστορίες των παιδιών σας δυνατά και καμιά φορά ακόμη και πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

(0 ψήφοι)

Το «σχολείο» της P&G ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα και βοηθά ακόμα περισσότερους νέους να διεκδικήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα με μεγαλύτερες αξιώσεις.

(0 ψήφοι)

Την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (17 Μαΐου) και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων ICOM (18 Μαΐου) γιόρτασε το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ με ένα οκταήμερο, εορταστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων.

(1 Ψήφος)

Η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph επέλεξε τα δεκαπέντε καλύτερα κλασικά βιβλία όλων των εποχών.

(0 ψήφοι)