Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 11:55

Πώς να ενισχύσετε τον οργανισμό όλης της οικογένειας απέναντι στην απαιτητική καθημερινότητα

Πώς να ενισχύσετε τον οργανισμό όλης της οικογένειας απέναντι στην απαιτητική καθημερινότητα

Η καθημερινότητα μικρών και μεγάλων είναι πλέον πολύ απαιτητική.

Επιστρέφετε από τη δουλειά και έχετε να αντιμετωπίσετε ένα βουνό υποχρεώσεων με το άγχος να σας κυριεύει στα περισσότερα από αυτά. Μια παρόμοια κατάσταση ακούτε να βιώνουν φίλοι και συγγενείς σας.

Το ίδιο, όμως, συμβαίνει και με την καθημερινότητα των παιδιών που ούτε λίγο ούτε πολύ συχνά καλούνται να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα ενηλίκων με πολλές δραστηριότητες και υποχρεώσεις.

Αυτό οι ρυθμοί επηρεάζουν με διάφορους τρόπους το ανοσοποιητικό μας ενώ επίσης συχνά το άγχος και το στρες έχουν επιπτώσεις στο δέρμα, τα μαλλιά και γενικά το σώμα μας. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, όσο και αν πιεζόμαστε καθημερινά είναι να φροντίζουμε το σώμα μας και να ακούμε αυτά που χρειάζεται για να παραμένει σε ισορροπία. Να του δίνουμε όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται και να το τροφοδοτούμε με πολύτιμα συστατικά. 

Τέτοια είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα ωφέλιμα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, μαζί με την πολύτιμη Βιταμίνη D3. Ευεργετούν την καρδιά, τα οστά, το μυαλό, το μυϊκό σύστημα, το ανοσοποιητικό, το δέρμα, τα μάτια και την όρασή μας. Εκτός από τις τροφές που προσλαμβάνετε για να πάρετε αυτά τα συστατικά δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή, επίσης, από το αυθεντικό Νορβηγικό μουρουνέλαιο MOLLER’S (σε υγρό) ή το συνδυασμό μουρουνέλαιου και ιχθυέλαιου MOLLER’S (σε κάψουλες). Εκτός των άλλων, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να αντισταθούμε στις ιώσεις του χειμώνα (κρυολογήματα, γρίπες), αλλά και να αποφύγουμε πλήθος άλλες πολύ σοβαρότερες ασθένειες διατηρώντας το ανοσοποιητικό μας σταθερό. Το μουρουνέλαιο MÖLLER’S αποτελεί το καλύτερο φυσικό φάρμακο ενισχύοντας τη λειτουργία του καρδιαγγειακού και του νευρικού συστήματος, των ματιών και της όρασης, των αρθρώσεων, ολόκληρου του οργανισμού.

mollers 150 forte 01

Ιδιαίτερα ευάλωτα στην δύσκολη καθημερινότητα αλλά και τις ιώσεις είναι και τα μικρά παιδιά και ιδιαίτερα όσα είναι ελαφρώς δύσκολα με το φαγητό και αρνούνται να φάνε όλα τα θρεπτικά που τους προσφέρετε ή το τόσο ωφέλιμο μουρουνέλαιό. Γι' αυτά υπάρχει η καλύτερη εναλλακτική λύση, τα ζελεδάκια-ψαράκια MOLLER’S που λατρεύουν ακόμα και τα πιο δύστροπα παιδιά.

jellyfishes

Κάντε μια αλλαγή στην ρουτίνα της καθημερινότητάς σας και δοκιμάστε μια από τις τρεις γεύσεις μουρουνέλαιου MÖLLER’S θωρακίζοντας τον οργανισμό σας και των παιδιών σας. 

 

 

Για να μάθετε περισσότερα για την ποιότητα και τις προδιαγραφές καθαρότητας MOLLER’S (πολύ αυστηρότερες από εκείνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ζητήστε να σας αποσταλεί το σχετικό φυλλάδιο από τον εισαγωγέα ή κάντε κλικ στο http://www.mollers.gr

Σχόλια