Παραγγελία / Τρόποι Πληρωμής / Αποστολές

Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπερτοπικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε χαμηλές, σταθερές τιμές.

Οι περιπτώσεις που δικαιούνται μειωμένο Φ.Π.Α ή απαλλάσσονται (π.χ παραμεθόριες περιοχές) εξυπηρετούνται από την PRIME APPLICATIONS Α.Ε. μόνο κατόπιν συνεννόησης (στο 211-105.4582, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση customerservice@baby.gr).
Εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας, θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Προσοχή: εάν προβείτε σε κατευθείαν αγορά από το site baby.gr, χωρίς να έχετε πριν ενημερώσει ότι δικαιούστε μειωμένο Φ.Π.Α ή απαλλαγή, χάνεται το δικαίωμα σας αυτό. Η PRIME APPLICATIONS Α.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη σε αυτήν την περίπτωση.

Εγγύηση προϊόντων/υπηρεσιών

Όλα τα προϊόντα ή υπηρεσίες φέρουν την εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής. Ο κατασκευαστής είναι υπεύθυνος για τους όρους και την διάρκεια της εγγύησης καθώς επίσης και για την τήρηση της. Για τυχόν σχετικές απορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 211-105.4582, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση customerservice@baby.gr.

Τρόποι παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του www.baby.gr ή τηλεφωνικά μέσω του κέντρου της εξυπηρέτησης πελατών στο 211-105.4582

Η εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί:
Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 18:00.

Τρόποι Πληρωμής

Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με όλους τους δυνατούς τρόπους:

1. Πιστωτικές κάρτες (VISA, MASTERCARD, AMEX)
2. Paypal
3. Αντικαταβολή (επιπλέον επιβάρυνση €2.5)
4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα αποστέλλονται με τις εταιρείες ACS COURIER, ΕΞΥΠ ΕΛΛΑΣ ΑΕ.

Οι αποστολές εντός Αττικής (εξαιρούνται τα νησιά που ανήκουν στο νομό), είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 100€, ενώ στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει χρέωση από 2€ ανά αποστολή. Στην υπόλοιπη Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων των δυσπρόσιτων περιοχών (όπως ακριτικά νησιά ή ορεινά χωριά που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, το κόστος της οποίας κυμαίνεται στα 6,00€.

Χρόνοι Παράδοσης

Προσπαθούμε ώστε όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα μας μέχρι τις 12:00 μ.μ. να παραδίδονται αυθημερόν στην συνεργαζόμενή με εμας εταιρεία courrier, έτσι ώστε να επιτευχθεί παράδοση εντός 48ωρών. Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12:00 μ.μ. η παράδοση από εμάς θα πραγματοποιείται την επομένη από όπου δρομολογούνται προκειμένου να τις παραλάβεται εντός 48 ωρών (εξαιρούνται απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, στις οποίες υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση 1-2 ημερών).

Εάν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο της καθυστέρησης και να σας προτείνουμε αν θέλετε κάποιο εναλλακτικό προϊόν.

 

Exit mobile version