Γενική αργία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα: Τι θα ισχύσει με την τηλεκπαίδευση

Γενική αργία κηρύσσει για αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου η κυβέρνηση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα  σε Αττική, Εύβοια, Κρήτη και Κυκλάδες εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα», που πλήττει από το πρωί της Δευτέρας ολόκληρη τη χώρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, η τηλεκπαίδευση των μαθητών όλων των βαθμίδων σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο λόγω της γενικής αργίας. 

Η ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

– Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

– Self test δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.

Exit mobile version