Gymboree Play & Music

Το Gymboree Play & Music έχει δημιουργήσει μαθήματα εκπαιδευτικού αναπτυξιακού  παιχνιδιού, μουσικής και τέχνης, για γονείς και  παιδιά ηλικίας από νεογέννητα έως πέντε χρονών.

Βασισμένο σε ένα μείγμα που συνδυάζει θεωρίες ανάπτυξης του παιδιού στην προσχολική ηλικία και την πρακτική εμπειρία των πλέον 35 χρονών, τα προγράμματα του Gymboree Play & Music λειτουργούν σε περισσότερα από 700 κέντρα και σε περισσότερες από 50 χώρες.

Στην Ελλάδα το Gymboree Play & Music ήρθε από την εταιρεία Gymboree Play & Music Greece και το πρώτο πρότυπο κέντρο άνοιξε το 2008 στην Αθήνα στην περιοχή της  Νέας Ερυθραίας. 

Είναι σχεδιασμένο από εξειδικευμένους επιστήμονες ώστε κάθε ηλικιακό επίπεδο να περιλαμβάνει διασκεδαστικές δραστηριότητες που βοηθούν την ανάπτυξη των γνωστικών, κοινωνικών και σωματικών δεξιοτήτων του παιδιού μέσα από το παιχνίδι. Τα προγράμματα είναι επίσης αναγνωρισμένα για την προσέγγιση της συμμετοχής των γονέων που ενθαρρύνει την πραγματοποίηση κοινών δραστηριοτήτων και οδηγεί στην καλύτερη κατανόηση της ανάπτυξης των παιδιών τους.

Exit mobile version