Ήρα Καταστήματα

Με πάνω από 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα βρεφικά καταστήματα ΗΡΑ απευθύνονται σε ηλικίες έως 6 ετών.

Πάρτε επίσης μια γεύση για τις άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν:

Προσωπική Εξυπηρέτηση ΗΡΑ

Στα καταστήματα ΗΡΑ θα βρείτε τον προσωπικό σας σύμβουλο που θα σας εξυπηρετήσει, θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που εσείς πραγματικά χρειάζεστε! Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας με τον σύμβουλό σας τηλεφωνικά ή στέλνοντας e-mail στο customer.care@irabebe.gr.

Διαμορφωμένα Βρεφικά Δωμάτια

Στα καταστήματα ΗΡΑ μπορείτε να δείτε πως θα είναι το βρεφικό δωμάτιο που θέλετε να φτιάξετε! Σε κάθε κατάστημα έχουν στηθεί ολοκληρωμένα δωμάτια που θα κάνουν ευκολότερη την επιλογή σας.

Συναντήσεις Εγκύων

Στα καταστήματα ΗΡΑ διοργανώνονται σεμινάρια με στόχο να σας δοθούν οι πρώτες πρακτικές συμβουλές για εσάς και το μωράκι σας. Με τη βοήθεια μας εξειδικευμένης μαίας, μπορείτε να λύσετε τις απορίες σας για καθημερινά πράγματα όπως η διατροφή, ο θηλασμός και η καθαριότητα του μωρού. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο κατάστημα ΗΡΑ της περιοχής σας

Agenda

Ζητήστε από το προσωπικό την Agenda της μέλλουσας μαμάς με πολύτιμες συμβουλές για την διάρκεια της εγκυμοσύνης και όλες τις πληροφορίες για το τι θα χρειαστεί η μητέρα και το μωράκι της.

Λίστα Μωρού

Για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς σας, για τη βάπτισή του, για τα πρώτα του γενέθλια δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος από το να φτιάξετε την λίστα με τα δώρα που εσείς χρειάζεστε. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα ΗΡΑ ή επικοινωνήστε στο +30 210 9841850

Δωροεπιταγές

Προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μια δωροεπιταγή με την αξία που εσείς θέλετε ώστε να επιλέξουν εκείνοι τα προϊόντα που προτιμούν.

Exit mobile version