Διαγωνισμός Baby.gr: Κερδίστε 3 Babyslings αξίας €150 – Οι νικητές

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε 3 χειροποίητους μάρσιπους αγκαλιάς ringslings συνολικής αξίας 150€ από το Magical World by Natalia Rizou.

Tα Ring Babyslings δένουν με κρίκους και προσαρμόζονται εύκολα σε μέγεθος, ώστε να τα φοράει και ο μπαμπάς ή άλλα άτομα με διαφορετική σωματική διάπλαση. Είναι εντυπωσιακά και όμορφα, ιδανικά από νεογέννητα μέχρι μεγαλύτερα παιδιά.
Με λίγη εξάσκηση γίνεται τόσο εύκολο, σαν να φοράτε ένα απλό ρούχο. Δοκιμάστε διαφορετικές θέσεις και στάσεις και διαλέξτε αυτή που ταιριάζει σε εσάς και το μωρό σου, ανάλογα με την στιγμή και την διάθεση σας.

Πώς να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα βρείτε παρακάτω, να υποβάλετε ένα σχόλιο αναφέροντας το χρώμα του Babysling που επιθυμείτε να κερδίσετε και να κάνετε like στην σελίδα του Baby.gr στο Facebook.

Τα δώρα του Διαγωνισμού

Δίνονται 3 ringslings σε φανταστικά χρώματα, 100% κατασκευασμένα από βαμβακερό ύφασμα.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνονται και γιατί να τα επιλέξω;

«Όσο έχω το μωρό μου αγκαλιά φαίνεται να είναι χαρούμενο και ήρεμο», λένε πολλές μητέρες με ανήσυχα μωρά. Πραγματικά, τα προτερήματα των Babyslings είναι πολλά και η χρήση τους έχει αλλάξει την ζωή πολλών γονιών και μωρών!

Οι μάρσιποι ringslings είναι κατάλληλοι για νεογέννητα μωράκια έως και περίπου 3 ετών. Είναι ιδανικά για το μωρό και τη μαμά αφού προσφέρει ασφάλεια και προστασία στο βρέφος και ξεκούραση στη μητέρα γιατί είναι βολικό για τη μεταφορά. Μπορείτε ακόμα και να θηλάσετε το μωρό άνετα και παντού!

Λήξη Διαγωνισμού: 30 Ιουνίου 2015

 

Ο Διαγωνισμός έληξε

Οι 3 νικήτριες που κερδίζουν τα τρία Babyslings από το Magical World by Natalia Rizou, είναι:

Λυδία Κομνηνάκη (πράσινο χρώμα)

Χρύσα Μηλιοπούλου  (μπλε χρώμα)

Μαρίνα Τσουλβατσίδου (ροζ χρώμα)

 

Οι 3 τυχερές ενημερώθηκαν με email για τον τρόπο που θα παραλάβουν το δώρο τους.

baby_contest_babyslings.pdf

Exit mobile version