Διαγωνισμός Baby.gr: Κερδίστε δώρα αξίας €310 – Οι νικητές

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του Baby.gr γιορτάζουμε και σας χαρίζουμε 5 σετ βρεφικής περιποίησης της Weleda αξίας €118 και 5 σετ περιποίησης κατά της κυτταρίτιδας από την Weleda, αξίας 191,50€!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα βρείτε παρακάτω, να υποβάλετε ένα σχόλιο αναφέροντας το σετ που επιθυμείτε να κερδίσετε και να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook.

Οι 10 νικητές θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης.

Τα δώρα του διαγωνισμού

Με συστατικά που είναι συμβατά με το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, τα προϊόντα της Weleda προσφέρουν αρμονία στις λειτουργίες του δέρματος και ανακούφιση ώστε να διατηρείται προστατευμένο το δέρμα του μωρού σας.

Το βρεφικό σετ περιλαμβάνει:

Κρέμα Καλέντουλας για αλλαγή πάνας
Προστατεύει δραστικά το ερεθισμένο δέρμα στην περιοχή της πάνας. Η πλούσια κρέμα καλέντουλας για αλλαγή της πάνας  περιέχει προσεχτικά επιλεγμένες φυσικές ουσίες και περιποιείται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα στην περιοχή της πάνας. Λανολίνη, όμοια με του δέρματος, καθώς και οξείδιο του ψευδαργύρου προστατεύουν ιδανικά από την υγρασία. Εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και χαμομηλιού περιποιούνται απαλά και καταπραΰνουν άμεσα το δέρμα.  

Σαμπουάν και αφρόλουτρο καλεντούλας
Το σαμπουάν και αφρόλουτρο με προσεχτικά επιλεγμένα φυσικές ουσίες και πολύτιμο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας καθαρίζει απαλά το ευαίσθητο δέρμα και διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών. Περιέχει πολύτιμα έλαια από αμύγδαλο και σουσάμι, βιολογικής καλλιέργειας που προστατεύουν από την ξηρότητα. Χωρίς συνθετικές αρωματικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες και χωρίς συστατικά με βάση το ορυκτέλαιο, το προϊόν αυτό είναι ιδανικό ακόμη και για ενήλικες με πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα.

Κουρά περιποίησης κατά της κυτταρίτιδας

Βοηθήστε το σώμα σας να απαλλαγεί από όσα ο χειμώνας το έχει επιβαρύνει τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Με τρία απλά βήματα, χυμός σημύδας για αποτοξίνωση, peeling σημύδας για λείανση και λάδι σημύδας για σύσφιξη. Mέσα σε 4 μόλις βδομάδες θα βιώσετε το αναζωογονητικό αποτέλεσμα της σημύδας στο σώμα σας.

Ιδανική θεραπεία τόσο για πρόληψη όσο και για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Ιδανική περιποίηση μετά την εγκυμοσύνη, συμβατή και κατά τη διάρκεια της γαλουχίας!

Μέσα σε 28 μόλις μέρες παρατηρείται σύσφιξη του δέρματος κατά 22% και λείανση κατά 21%!

Το σετ περιλαμβάνει:

Η WELEDA, πρωτοπόρος εταιρεία στην παραγωγή καλλυντικών με συστατικά που προέρχονται από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες, δημιούργησε ένα επαναστατικό λάδι κατά της κυτταρίτιδας. Το νέο λάδι της σημύδας  σε συνδυασμό με ένα μείγμα από πολύτιμα βότανα και αιθέρια έλαια ( φύλλα σημύδας, εκχύλισμα δεντρολίβανο και ruskus, φύτρα σιταριού, κουκούτσια βερίκοκο και λάδι jojoba) προλαμβάνει αλλά και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε 1-3 φορές την εβδομάδα το peeling σημύδας για το ντουζ. Φίνες κέρινες πέρλες από Carnauba και κερήθρα αναζωογονούν την μικροκυκλοφορία του δέρματος και τονώνουν την ενέργεια των κυττάρων και υποστηρίζουν τη φυσική αναγέννηση της επιδερμίδας. Για άριστα αποτελέσματα συνδυάστε την εξωτερική περιποίηση με μια κούρα αποτοξίνωσης με αγνό χυμό Σημύδας που βοηθά στην απέκκριση των τοξινών και στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών από τον οργανισμό.

Ο Διαγωνισμός έληξε

Οι 5 νικητές που κερδίζουν το σετ βρεφικής περιποίησης της Weleda είναι:

Κέλλυ Σωτηρίου

Βασίλης Τσετσώνης

Γεωργία Γκέκη

Άρτεμις Τσιάντα

Χαρίκλεια Ορφανίδου

 

Οι 5 νικητές που κερδίζουν το σετ κατά της κυτταρίτιδας από την Weleda, είναι:

 

Ρένα Αντωνοπούλου

Λιάνα Δημητρίου

Κωνσταντίνα Παπαδιά

Γεωργία Κυριακίδου

Βασιλική Αποστολοπούλου  

Οι 10 τυχεροί ενημερώθηκαν με email για τον τρόπο που θα παραλάβουν τα δώρα τους.

baby_Weleda_Terms_21.pdf

Exit mobile version