10 ειρωνικές στιγμές της εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο μαγική περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκας αφού μέσα στο σώμα δημιουργείται και αναπτύσσεται μια καινούρια ζωή.

Κάθε νέα εμπειρία ένα μικρό «θαύμα» που θα θυμάστε για πάντα. Αν λοιπόν είστε έτοιμη να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι της εγκυμοσύνης, υπάρχουν 10 στιγμές…όλο ειρωνεία τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε.

  1. Είτε έχετε προγραμματίσει την εγκυμοσύνη σας είτε όχι, το πιθανότερο είναι τη στιγμή που θα δείτε το τεστ να βγαίνει θετικό να θέλετε να το βάλετε στα πόδια και να πιείτε …ένα ποτό για να συνέλθετε!
  2. Πρωινές αδιαθεσίες! Το καλύτερο για να τις καταπολεμήσετε είναι να φάτε κάτι. Δυστυχώς όμως ακόμα και η διαδικασία της προετοιμασίας ενός σάντουιτς προκαλεί αδιαθεσία!
  3. Μπορεί τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης τα σημάδια να μην είναι ακόμα τόσο ορατά, εσείς όμως μπορείτε να παρατηρήσετε τις αλλαγές στο σώμα σας. Το στήθος σας έχει αρχίσει να μεγαλώνει και σκέπτεστε ότι έχετε ομορφύνει πολύ. Το ίδιο ακριβώς σκέφτεται και ο σύντροφός σας! Το θέμα είναι ότι εσείς δεν θέλετε να σας πλησιάζει!
  4. Το σίγουρο είναι ότι το πρώτο τρίμηνο τουλάχιστον θα αισθάνεστε πιο κουρασμένη από ποτέ και θα θέλετε τουλάχιστον ένα 12ωρο ύπνου. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε μία ώρα θα ξυπνάτε επειδή σας καλεί…η φύση!
  5. Ένα πολύ παράξενο σύμπτωμα που πιθανότατα θα διαρκέσει για όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι το γεγονός ότι ενώ εσείς δεν δοκιμάζετε αλκοόλ ούτε σε εξόδους, δείπνα, γενέθλια κλπ, κάθε πρωί θα ξυπνάτε με στεγνό το στόμα, πονοκέφαλο και τάση αδιαθεσίας σαν να είχατε ένα καλό hangover το προηγούμενο βράδυ!
  6. Την ημέρα που δεν θα μπορείτε πια να σκύψετε για να περιποιηθείτε τα νύχια των ποδιών σας, μη ζητήσετε από τον σύντροφό σας να σας τα βάψει! Καλέστε καλύτερα μια φίλη ή πηγαίνετε σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
  7. Το πιθανότερο είναι η λίμπιντό σας να είναι εξαιρετικά ανεβασμένη. Όταν θα λέτε ότι έχετε πονοκέφαλο δεν θα το εννοείτε πραγματικά!
  8. Τις ημέρες που θα έχετε «τις κλειστές» σας και θα θέλετε απλά έναν καλό λόγο από τον σύντροφό σας, ο συγχρονισμός σας θα είναι άψογος! Σαν να είναι μες στο μυαλό σας και επιστρέφοντας στο σπίτι θα σας πει «Αγάπη μου είσαι μία κούκλα»!
  9. Όταν πια η εγκυμοσύνη σας φτάσει σε προχωρημένο στάδιο ξαφνικά θα έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω φτιαγμένη και περιποιημένη. Τότε είναι όμως που τα αγαπημένα σας παπούτσια δεν θα μπαίνουν πια στα πόδια σας αφού θα έχουν πρηστεί τόσο πολύ που θα χρειάζεστε τουλάχιστον 2 νούμερα μεγαλύτερα…
  10. Τέλος στην αναμονή! Επιτέλους το μωρό σας είναι εδώ και όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα της εγκυμοσύνης αποτελούν παρελθόν. Τέλος στους πονοκεφάλους, τις ναυτίες, τη συχνοουρία, το πρήξιμο. Αυτή ακριβώς θα είναι και η στιγμή που θα χαϊδέψετε την κοιλιά σας και θα σκεφτείτε τι ωραία που ήταν όταν ήσασταν έγκυος!
Exit mobile version