11χρονο κοριτσάκι ξεγέννησε τη μαμά της και μετά πήγε στο σχολείο!

Η μόλις 11 ετών Caitlin Burke, από την Αγγλία έσπευσε να βοηθήσει τη μαμά της να γεννήσει , όταν ξαφνικά τα νερά έσπασαν γύρω στις πέντε τα ξημερώματα.

Η μητέρας της 11χρονης, Tara, άρχισε να νιώθει τις συσπάσεις νωρίς τα ξημερώματα κι έτσι ζήτησε από τον σύντροφό της Daniel να μεταφέρει τη μικρότερη κόρη τους στο σπίτι της αδερφής της, ώστε να πάρουν μετά τον δρόμο για το μαιευτήριο. 

Όμως τα νερά έσπασαν 10 λεπτά αφότου έφυγε ο Daniel! 

Τότε η Caitlin υπό τις οδηγίες του γιατρού στου τηλέφωνο, βοήθησε τη μητέρα της να φέρει στον κόσμο την μικρή της αδερφούλα! Έκοψε μάλιστα η ίδια τον ομφάλιο λώρο, τύλιξε το μωρό σε μία πετσέτα και το παρέδωσε περήφανη στη μητέρα της.

Περιέργως, πήγε στο σχολείο κανονικά, λίγες ώρες μετά την γέννα!

Η Caitlin, που είναι το μεγαλύτερο κοριτσάκι της πενταμελούς πλέον οικογένειας δήλωσε ότι επηρεάστηκε τόσο από αυτό που συνέβη και τώρα θέλει να γίνει μαία. «Ήμουν λίγο φοβισμένη και έτρεμα στην αρχή, γιατί ποτέ δεν είχα δει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Αλλά όταν η αδελφή μου γεννήθηκε, ήμουν πραγματικά χαρούμενη. Νομίζω ότι είναι πολύ χαριτωμένη και την αγαπώ πολύ. Οι φίλοι μου στο σχολείο και οι δάσκαλοι ήταν πραγματικά χαρούμενοι και περήφανοι για μένα. Θέλω να γίνω μαία όταν μεγαλώσω!» 

Η Tara από την πλευρά της δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να κάνω ότι η Caitlin έκανε στην ηλικία της! Πήρε τις πετσέτες και στη συνέχεια με βοήθησε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο επειδή ήταν τυλιγμένο γύρω από το μωρό. Μάλιστα έτριψε την πλατούλα του μωρού ώστε να κλάψει, επειδή στην αρχή δεν έκλαιγε!» 

«Είπα στην Caitlin να καλέσει το ασθενοφόρο και οι άνθρωποι της έλεγαν τι να κάνει από το τηλέφωνο. Ούρλιαζα από τον πόνο, αλλά η Caitlin ήταν ήρεμη όλη την ώρα», καταλήγει η περήφανη μαμά! 

Exit mobile version