3 διαφορετικοί λόγοι για να αγαπήσετε την εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι μια αγαπημένη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας για τον προφανή λόγο ότι θα φέρει στον κόσμο μια άλλη ζωή.

Η περίοδος βέβαια αυτή συνοδεύεται από πολλές αλλαγές, σωματικές αλλά κυρίως ψυχολογικές γι’ αυτό και οι γυναίκες διαμαρτύρονται συνέχεια. Δείτε τρεις διαφορετικούς λόγους για να αγαπήσετε την εγκυμοσύνη σας…

1. Πλούσιο ντεκολτέ

Είχατε μικρό στήθος και πάντα ζηλεύατε τα πιο πλούσια ήρθε η ώρα να το απολαύσετε.  Μην ξεχνάτε βέβαια να φοράτε και το κατάλληλο σουτιέν που θα υποστηρίζει σωστά το πρησμένο σας στήθος.

2. Οι γλυκές κλωτσιές

Είναι ίσως οι μοναδικές κλωτσιές της ζωής σας που θα αγαπήσετε τόσο πολύ. Γι’ αυτό άλλωστε και οι περισσότερες έγκυες έχουν μονίμως αγκαλιά την κοιλιά τους με τα χέρια. Αποτελεί και έναν τρόπο να δεθείτε από νωρίς με το μωρό σας.

3. Λαμπερά μαλλιά και δέρμα

Την περίοδο της εγκυμοσύνης τα οιστρογόνα είναι στα καλύτερά τους αφού η ποσότητα που εκκρίνεται είναι τόσο υψηλή που επαναφέρει αμέσως την ορμονική ισορροπία και προσφέρει στη μέλλουσα μαμά μερικά δωράκια ομορφιάς. Το δέρμα μάλιστα φαίνεται πιο λαμπερό και καθαρό από την επιπλέον υγρασία που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Exit mobile version