6 λόγοι για να αγαπήσετε το σώμα σας στην εγκυμοσύνη

Ναι, είναι αλήθεια, δεν αγαπάνε όλες οι μαμάδες τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους το μωρό τους, αλλά δυσκολεύονται να συμφιλιωθούν με αυτό που βλέπουν στον καθρέπτη.

 

Σας παρουσιάζουμε 6 λόγους για να λατρέψετε τις αλλαγές που γίνονται αυτούς τους εννιά μήνες στο κορμί σας:

1. Δεν έχετε περίοδο
Φυσικά, τώρα που εγκυμονείτε τέλος η περίοδος, τέλος τα ταμπόν, τέλος οι σερβιέτες, τέλος οι πόνοι που προκαλούνται από αυτή! Eίναι ένα από τα υπέροχα πράγματα της εγκυμοσύνης! Σωστά;

2. Μεγαλώνει το στήθος
Το στήθος στις περισσότερες γυναίκες μεγαλώνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για κάποιες ίσως είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά για κάποιες άλλες αυτό είναι μια ευκαιρία να αναδείξουν τη θηλυκότητα τους.

3. Καλύτερο σεξ
Για κάποιες γυναίκες το σεξ είναι πολύ καλύτερο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Γιατί συμβαίνει αυτό; Η πίεση του αίματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνεται και η ροή του αίματος προς πυελική περιοχή των γεννητικών οργάνων βελτιώνεται. Ακόμα, ο κόλπος είναι πιο υγρός λόγω των αυξημένων οιστρογόνων και το στήθος είναι πολύ πιο ευαίσθητο στο άγγιγμα.

4. Καινούργια ρούχα
Και σε ποια δεν αρέσει να αγοράζει νέα ρούχα; Ένα ακόμα προνόμιο του να είσαι έγκυος. Αρχίστε να αγοράζετε ρούχα μητρότητας για να αναδείξετε την κοιλιά σας, φορέστε χαριτωμένα φορέματα ή ό, τι ταιριάζει στο δικό σας στυλ.

5. Μια έγκυος δεν έχει καμία ατέλεια
Πόσες φορές ανησυχούσατε ότι αυτό που θα φάτε θα δείχνει φουσκωμένη την κοιλιά σας; Τώρα πια δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχετε άγχος γιατί όλοι βλέπουν την έγκυο, σαν μια γυναίκα χωρίς ατέλειες και όλοι μα όλοι λατρεύουν την κοιλιά της.

6. Είναι μια προσωρινή κατάσταση
Να θυμάστε, οι 9 μήνες προχωρούν τόσο γρήγορα που πραγματικά αξίζει να απολαμβάνεις κάθε λεπτό της.

Exit mobile version