6 τύποι ανθρώπων που θα γνωρίσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Ακούγεται αστείο αλλά είναι πραγματικότητα! Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα ζήσετε κάποιες καταστάσεις που δεν θα συναντήσετε ποτέ ξανά και καμία άλλη περίοδο.

Θα συναντήσετε 6 διαφορετικούς τύπους ανθρώπων με κάποιους από τους οποίους θεωρείται τύχη να συναναστραφείτε. Θα υπάρξουν βέβαια και άλλοι διασκεδαστικοί αλλά και κάποιοι ενοχλητικοί. Πάμε να τους συναντήσουμε!

Ο αδιάκριτος

Σίγουρα θα υπάρξει κάποιος που δεν θα διστάσει να σας υποβάλλει στις πιο αδιάκριτες και προσωπικές ερωτήσεις που μπορεί να υπάρξουν! Φυσικά αυτές οι ερωτήσεις δεν θα έχουν καμία σχέση με τη ζωή του αλλά θα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να μάθει. Πόσο καιρό προσπαθούσατε να συλλάβετε; Θα θηλάσετε; Με εκείνη την επισκληρίδιο τι θα κάνετε τελικά;

Ο αδέξιος

Θα συναντήσετε ένα πρόσωπο που είναι εντελώς αδέξιο και που δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί απέναντι σε μια έγκυο γυναίκα. Για αρχή δεν θα ξέρει που να κοιτάξει: Στην τεράστια κοιλιά σας ή στο στήθος σας; Ή μήπως να πει ένα γεια πρώτα;

O υπερπροστατευτικός

Εκείνος δηλαδή που συμπεριφέρεται σαν να είναι η μαμά ή ο μπαμπάς σας και σας αντιμετωπίζει σαν να είστε ένα μικρό παιδάκι. Μπορεί για παράδειγμα να σας υπενθυμίζει συνέχεια πώς να καθίσετε, πώς να βάλετε τα πόδια σας ή να αναβάλετε όλες τις δουλειές και εκκρεμότητες που έχετε γιατί πολύ απλά…είστε έγκυος!

Ο ευσυγκίνητος

Μπορεί να συναντήσετε και κάποιον που απλά έτυχε! Ίσως όμως και να μην είναι για ‘σας αυτός ο τύπος του ανθρώπου που τυγχάνει να είναι ιδιαίτερα ευσυγκίνητος και επιρρεπής στα κλάματα.

Ο ενοχλητικός

Είναι εκείνος που θα έρθει από το πουθενά και εκεί που δεν το περιμένετε. Μπορεί να σας ακουμπήσει σαν να είστε περιουσία του και να κάνει ακόμα και σχόλια που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Σίγουρα δεν θα είναι ο αγαπημένος σας!

Ο πολυλογάς

Αυτόν που όλοι αποφεύγουμε αλλά πώς τα φέρνει η μοίρα και πέφτουμε πάνω του; Το άτομο αυτό το πιθανότερο είναι να σας εξιστορήσει όλη την ιστορία της ζωής του, μετά θα σας πει για την εγκυμοσύνη της μητέρας του, της αδερφής του, της φίλης του και σίγουρα θα υπάρχει και μια πικάντικη πινελιά που θα σας τρομοκρατήσει. Χρόνο να έχετε να τον/ την ακούσετε!

Exit mobile version