9 celebrities που απέβαλαν μοιράζονται την εμπειρία τους

Είναι μια τραυματική εμπειρία που πλέον βιώνει σχεδόν μία στις πέντε γυναίκες.

Όπως όλες οι υπόλοιπες γυναίκες λοιπόν, έτσι και αρκετές celebrities έχουν βιώσει την άσχημη αυτή εμπειρία. Ξεπερνώντας τα κοινωνικά ταμπού γύρω από το συγκεκριμένο θέμα κάποιες βρήκαν το θάρρος και μίλησαν ανοιχτά για το περιστατικό αυτό της ζωής τους.

Beyonce and Jay-Z

Τον Ιανουάριο του 2012 το ζευγάρι της hip hop μουσικής βιομηχανίας η Beyonce και ο Jay-Z υποδέχθηκαν στο κόσμο το πρώτο τους παιδάκι την Blue Ivy Carter. Κανείς δεν ήξερε όμως πριν από τη κυκλοφορία του τραγουδιού “Glory” του Jay-Z αφιερωμένο στην κορούλα του, ότι η Beyonce υπήρξε έγκυος και προηγουμένως αποβάλλοντας όμως και χάνοντας έτσι το παιδάκι. Οι στίχοι του τραγουδιού λένε «Η τελευταία αποβολή ήταν τόσο τραγική που φοβηθήκαμε ότι θα σε χάναμε, αλλά όχι μωράκι μου εσύ είσαι μαγεία»!

Lily Allen

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια υπέφερε από δύο αποβολές μέσα σε διάστημα τριών χρόνων. Μάλιστα η δεύτερη εγκυμοσύνη της τερματίστηκε το Νοέμβριο του 2010 όταν η Allen προσβλήθηκε από μια λοίμωξη που οδήγησε σε αποβολή ενώ ήταν 6 μηνών. Η 25χρονη τότε Allen είχε δηλώσει στη Mirror Online “ Νομίζω ότι αν και αυτό που μας συνέβη ήταν παραπάνω από τραγικό με έκανε να συνειδητοποιήσω όλα όσα έχω στη ζωή μου, γιατί προηγουμένως δεν το έκανα.». Τον Ιούνιο του 2011 η Allen παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Sam Cooper ενώ ένα χρόνο ακριβώς μετά την τελευταία της αποβολή γέννησε μια υπέροχη κορούλα, την Ethel!

Pink

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ανακοίνωσε το Νοέμβριο του 2010 ότι ήταν έγκυος ενώ αποκάλυψε και το λόγο που ήταν τόσο επιφυλακτική στο να μοιραστεί το γεγονός αυτό με το κοινό. «Ήμουν πολύ νευρική καθώς έχω αποβάλλει στο παρελθόν», αναφέρει.

Mariah Carey

Λίγο μετά το γάμο της με τον Nick Cannon τον Απρίλιο του 2008 η Carey έμεινε έγκυος όμως σύντομα απέβαλε. Η ίδια δήλωσε στο Us Weekly ότι είχε ξεκινήσει να λαμβάνει προγεστερόνη για να ενισχύσει τη γονιμότητά της και για να έχει μια υγιή εγκυμοσύνη ενώ ο σύζυγός της είπε ότι έκανε καθημερινά βελονισμό σε όλο της το σώμα για να τη βοηθήσει. Τελικά τον Απρίλιο του 2011 η Carey έφερε στο κόσμο δύο γλυκύτατα δίδυμα τον Moroccan και την Monroe.

Nicole Kidman

Η κάτοχος Oscar ηθοποιός Nicole Kidman δεν έχει κρύψει ποτέ τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει προκειμένου να μείνει έγκυος. Ήδη από το πρώτο της γάμο με τον Tom Cruise όταν η Kidman ήταν μόλις 22 απέβαλλε δύο φορές, κάτι που την οδήγησε στην υιοθεσία δύο παιδιών, της Isabella και του Connor. Παρά τις δυσκολίες τις ωστόσο κατάφερε να μείνει έγκυος με τον σύζυγό της Urban σε ηλικία 41 ετών αποκτώντας μια κορούλα την Sunday Rose! Λίγο καιρό αργότερα υποδέχτηκαν και τη δεύτερη κόρη τους Faith Margaret με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. «Θέλαμε και οι δύο δεύτερο παιδάκι και εγώ δεν μπορούσα να μείνω έγκυος» δηλώνει η Kidman για το παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας.

Celine Dion

Η διάσημη τραγουδίστρια προσπαθούσε επί 6 χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί με το σύζυγό της Rene-Charles μέχρι τη γέννησή του το 2001 με τη βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Έκτοτε υποβλήθηκε σε άλλες 6 εξωσωματικές και βίωσε μία αποβολή μέχρι να μείνει έγκυος στα δίδυμά της, τον Eddy και τον Nelson τον Οκτώβριο του 2010 σε ηλικία 42 ετών.

Courtney Cox

Την γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια». Μιλάμε φυσικά για τη διάσημη Courtney Cox η οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος στη κορούλα της Coco σε ηλικία 40 ετών. Εκείνη και ο σύζυγος της προσπάθησαν να προσφέρουν στην Coco ένα αδελφάκι όμως δυστυχώς οι εγκυμοσύνες της κατέληγαν πάντα σε αποβολή.

Brooke Shields

Μετά το γάμο της με το σύζυγό της το 2001 η Brooke Shields ξεκίνησε αμέσως τις προσπάθειες να μείνει έγκυος. Ηξερε όμως ότι θα ήταν δύσκολο καθώς είχε ήδη διαγνωστεί με δυσπλασία τραχήλου. Με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης έμεινε έγκυος όμως λίγους μήνες μετά απέβαλε. Για τους επόμενους 8 μήνες δοκίμασε άλλες έξι φορές εξωσωματική γονιμοποίηση μέχρι που τον Αύγουστο του 2002 έμεινε έγκυος στην πρώτη της κορούλα της Rowan ενώ το 2006 έφερε στο κόσμο το δεύτερο παιδάκι της τη μικρή Grier.

Giuliana Rancic

Η παρουσιάστρια της εκπομπής E! και ο σύντροφός της Bill Rancic έχουν κάνει γνωστή τη ζωή τους μέσα από το διάσημο reality Giuliana&Bill. Τo 2010 η Giuliana μετά την πρώτη της απόπειρα για εξωσωματική γονιμοποίηση αποβάλει ενώ ήταν έγκυος 8 εβδομάδων. Στη τρίτη της εξωσωματική κάνοντας κάποιες εξετάσεις ρουτίνας οι γιατροί βρίσκουν ότι έχει όγκο στο στήθος κάνοντας έτσι διπλή μαστεκτομή το Δεκέμβριο του 2011. Αφού η Giuliana κατάφερε να ξεπεράσει το καρκίνο, το ζευγάρι απέκτησε ένα παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας!

 

 

Exit mobile version