Ανακοίνωση εγκυμοσύνης: Εσείς πώς αποκαλύψετε τη δική σας;

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης σε οικογένεια και φίλους είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για όλα τα ζευγάρια και είναι λογικό να θέλετε να την κάνετε αξέχαστη. Εδώ είναι μερικές από τις πιο πρωτότυπες και αγαπημένες ανακοινώσεις. Θυμάστε πώς αποκαλύψατε τη δική σας;

Μοιραστείτε τις φωτογραφίες είτε με ένα σχόλιο στο τέλος του κειμένου, είτε στη σελίδα μας στο Facebook.

Madelijn McLaughlin, 31 ετών και ο σύζυγός της John, 33, μένουν στο Μάντσεστερ, οκτώ εβδομάδες.

«Ο σύζυγός μου κι εγώ αγαπάμε τις εκπλήξεις! Έτσι κι ενώ ήμασταν για διακοπές στο Μπαρμπέιντος, στα Νησιά της Καραιβικής, έμαθα πώς ήμουν έγκυος. Είχα μαζί μου μια κορδέλα από ένα δώρο, το έδεσα στη μέση μου και του είπα «Φτιαγμένο με αγάπη!». Δημοσιεύσαμε τη φωτογραφία στο Facebook για τους φίλους και την οικογένειά μας και σοκαρίστηκαν …ευχάριστα!

Danielle Curtis, 28 ετών, και ο αρραβωνιαστικός Daniel Cowie-Smith, 30, ζει στο Surrey

Ήθελα έναν διασκεδαστικό τρόπο να πω στους γονείς μου ότι είμαι έγκυος και σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο να συμπεριλάβω και τον αδελφό μου. Σκέφτηκα λοιπόν ότι η λέξη baby (μωρό) αποτελείται από τέσσερα γράμματα. Αγόρασα τέσσερα καρέ και στο καθένα από αυτά έγραψα από ένα γράμμα. Έτσι όπως ήταν τυλιγμένα, δεν ήξερα ούτε κι εγώ τη σειρά των γραμμάτων. Όταν τα άνοιξαν, κοιτούσαν ο ένας τον άλλον για να δουν τι γράμμα είχαν. Όταν συνειδητοποίησαν ότι όλα τα γράμματα μαζί σημαίνουν «μωρό», η αντίδρασή τους ήταν φανταστική!

Jessica Molyneux-Spence, 27 ετών, και ο σύζυγός Marc, 28. Μένουν στο Buckinghamshire.

«Όταν περιμέναμε τη Jessica, μόλις είχαμε πάρει ένα κουτάβι. Έτσι βγάλαμε μια φωτογραφία του με τη σημείωση «Ο φρουρός του μωρού.».

Τη δεύτερη ανακοίνωση, το ζευγάρι την είχε σχεδιάσει πριν καν μείνει έγκυος η Jessica. To κοριτσάκι τους αποδείχθηκε πολύ ζωηρό, έτσι αποφάσισαν να τη ντύσουν Wonder Woman και να κάνει εκείνη τα αποκαλυπτήρια.

Becky Dickerson, μαμά τριών αγοριών, και ο σύζυγός της Dylan. Το ζευγάρι τώρα περιμένει το τέταρτο παιδί του.

Η Becky αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είχαμε δώσει το παρατσούκλι Britney στο μωρό από το τραγούδι Ooops I did it again αφού με την είσοδό του θα έχουμε τέσσερα παιδιά στο σπίτι – όλα κάτω των 5 ετών! Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε με ένα υπέροχο body painting.

Exit mobile version