Διάσημες μαμάδες που γέννησαν μετά τα 40

Υπάρχουν πολλές παρερμηνείες γύρω από την εγκυμοσύνη και πιθανότατα έχετε ακούσει μερικές από αυτές. Μην τρώτε γλυκά. Μην γυμνάζεστε και σίγουρα μείνετε μακριά από τον καφέ. Αλλά ένας από τους μεγαλύτερους μύθους είναι ό,τι οι εγκυμοσύνες είναι επικίνδυνες μετά την ηλικία των 40 ετών και θα πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ενώ ναι, υπάρχουν πρόσθετοι κίνδυνοι, η αλήθεια είναι ότι οι εγκυμοσύνες σε μεγαλύτερη ηλικία δεν είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση. Πολλοί γονείς προσπαθούν για ένα μωρό κατά την τέταρτη δεκαετία – και αυτά τα υγιή, ευτυχισμένα παιδιά είναι αρκετά τυχερά που έχουν γονείς που έχουν επαγγελματική σταδιοδρομία και εμπειρία για τη ζωή.

Μάλιστα, κάποιες διασημότητες είναι η θετική απόδειξη ότι μπορείς να είσαι έξυπνη, κομψή, έγκυος και πάνω από 40 ταυτόχρονα. Ναι, είναι αλήθεια. Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος σας συγγενής ξεκινά να σας μπερδεύει με ανεπιθύμητες συμβουλές σχετικά με το βιολογικό ρολόι σας ή την «προχωρημένη ηλικία της μητέρας», θυμηθείτε ότι δεν είστε μόνες καθώς και άλλες γυναίκες έχουν βιώσει την ίδια κατάσταση με εσάς.

Σαβάνα Γκούτρι

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Today» του NBC. Έμεινε έγκυος στο πρώτο παιδί στα 42 και γέννησε το δεύτερο όταν ήταν 45 ετών.

Μπριγκίτε Νίλσεν

 

Μετά από πολλές θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης η ηθοποιός και μοντέλο Μπριγκίτε Νίλσεν γέννησε το πέμπτο παιδί της το καλοκαίρι του 2018. Ήταν 54 ετών!

Έλεν Χαντ – Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος

Η Έλεν Χαντ ήταν 40 όταν γεννήθηκε στην κόρη της Makena Lei, επτά χρόνια μετά την γέννηση του γιου της.

Μέριλ Στριπ – Αμερικανίδα ηθοποιός

 

Η Μέριλ Στριπ έχει τέσσερα παιδιά (Henry, Mamie, Grace, Louisa) και η νεότερη, η Louisa, γεννήθηκε το 1991, λίγες ημέρες πριν από τα 42α γενέθλια της Στριπ.

Μαντόνα – Ιταλοαμερικανιδα μουσικός, τραγουδίστρια

 

H Μαντόνα έχει τέσσερα υιοθετημένα παιδιά και δύο βιολογικά παιδιά που τα γέννησε στα 39 και στα 42 της.

Τζάνετ Τζάκσον – Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, χορεύτρια και ηθοποιός


Η Τζάνετ Τζάκσον γέννησε το πρώτο της παιδί, τον γιο της που ονομάζεται Eissa, στις αρχές του 2017 στην ηλικία των 50 ετών.

Exit mobile version