Εγκυμοσύνη: 5 πράγματα που θα σας λείψουν

Κάθε εγκυμοσύνη έχει τα πάνω της και τα κάτω της σχεδόν για όλες τις γυναίκες.

Είτε λοιπόν έχετε μια δύσκολη εγκυμοσύνη και μετράτε αντίστροφα τις μέρες για να γεννήσετε, είτε η εγκυμοσύνη σας εξελίσσεται ομαλά θα υπάρχουν κάποια πράγματα που θα σας λείψουν από αυτό το ταξίδι των εννέα μηνών.

Η ευγένεια και η προσοχή

Τα χαμόγελα από αγνώστους καθώς περπατάτε στο δρόμο, οι πόρτες που σταθερά κρατούνται για να περάσετε, η θέση που πάντα υπάρχει στο μετρό για να κάτσετε, όλα αυτά θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα αφού γεννήσετε αφού το τιμώμενο πρόσωπο θα είναι το μωράκι σας. Οπότε απολαύστε αυτή την περίοδο της ζωής σας που η προσοχή όλων είναι στραμμένη πάνω σας.

«Το μυστικό»

Μπορεί τη στιγμή που βρίσκεστε σε μια συνάντηση, σε ένα meeting με τους συνεργάτες σας, σε σοβαρές συζητήσεις για προθεσμίες  και προϋπολογισμούς να αισθάνεστε κλωτσιές στην κοιλιά σας. Και κανένας άλλος να μην μπορεί να καταλάβει γιατί έχετε ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπό σας ενώ συζητάτε για τόσο σοβαρά θέματα. Είναι το δικό σας «κοινό μυστικό» με το μωράκι σας.

Η κοιλιά

Μπορεί οι αλλαγές στο σώμα σας να σας ταλαιπωρούν λιγάκι αυτούς τους 9 μήνες της κύησης αλλά θα έρθει καιρός που θα αγκαλιάζετε μηχανικά την κοιλίτσα σας και μετά θα συνειδητοποιείτε ότι έχετε γεννήσει πια. Εκτός αυτού, το καλό είναι ότι έχοντας το μωράκι στην κοιλίτσα σας πάει όπου πάτε κι εσείς. Δεν υπάρχει κάτι πιο γλυκό από αυτό! Είτε είστε στο σπίτι, είτε πάτε για τζόκινγκ ξέρετε ότι το μωρό είναι ασφαλές μαζί σας χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας τσάντες, πάνες και γενικότερα εξοπλισμό.

Το αίσθημα ότι είστε ξεχωριστή

Μπορεί κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης να στερείστε αρκετά πράγματα και η καθημερινότητά σας να έχει αλλάξει αλλά σίγουρα μέσα σας αισθάνεστε πολύ σπουδαία και ξεχωριστή! Φέρνετε μια νέα ζωή στον κόσμο. Αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό!

Λαμπερά μαλλιά

Κάποιες γυναίκες αποκτούν πιο χοντρές τρίχες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και τα μαλλιά τους γίνονται λαμπερά και πυκνά. Απολαύστε το για όσο διαρκεί , όπως και όλες τις άλλες αλλαγές που συμβαίνουν στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης σε σχετικό άρθρο του baby.gr: Είστε έγκυος; 17 υπέροχοι λόγοι για να χαμογελάτε!

Exit mobile version