Εγκυμοσύνη: 6 κομψά φορέματα για να υποδεχθείτε την άνοιξη

Τώρα που ο καιρός αρχίζει να φτιάχνει (το λέμε και χτυπάμε ξύλο) και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, είναι η τέλεια στιγμή για να αναδιοργανώσετε την ντουλάπα σας!

Εάν μάλιστα είστε έγκυος και περιμένετε σε λίγους μήνες να καλωσορίσετε το νέο μέλος της οικογένειάς σας ένας λόγος παραπάνω να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με ρούχα άνετα, μοντέρνα και ευκολοφόρετα! Αυτά είναι τα 6 αγαπημένα μας φορέματα για αυτή την εποχή!

Asos

To floral ήρθε για να μείνει και αποτελεί τάση και φέτος την άνοιξη. Αυτό το κομψό φόρεμα που θα αγκαλιάσει και θα κολακέψει την κοιλίτσα σας είναι ιδανικό για μια βραδινή εμφάνιση. 

Αγοράστε το εδώ/ $70

Topshop

Το animal print μας αρέσει πολύ! Το συγκεκριμένο έχει swing γραμμή, είναι από μαλακό ύφασμα και είναι ιδανικό για πάρτι ή για μια βόλτα πριν και μετά τη δουλειά. Το καλύτερο; Μπορείτε να το φοράτε ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη.

Αγοράστε το εδώ/ $80

H&M

Ένα φόρεμα αέρινο με έντονα μοτίβα! Φορέστε το είτε μόνο του στην αρχή είτε με κολάν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Θα σας βολέψει πολύ και τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό!

Αγοράστε το εδώ/ $35

Gap

Η εγκυμοσύνη θέλει casual ενδυμασία! Φτιαγμένο από πολύ ελαστικό denim δεν θα θέλετε να το βγάζετε από πάνω σας τους πρώτους τρεις μήνες της εγκυμοσύνης.

Αγοράστε το εδώ/ $70

Tees by Tina

Αυτό το άνετο φόρεμα θα σας συνοδεύσει στις ανοιξιάτικες σας βόλτες. Πέρα από ευέλικτο κολακεύει πολύ και την σιλουέτα.

Αγοράστε το εδώ/ €93, 47

H&M

Φόρεμα με V-λαιμό σε υφαντό ύφασμα, κροσσωτά μανίκια, λάστιχο στη μέση, πλαϊνές τσέπες και με μια αποσπώμενη ζώνη με μεταλλική αγκράφα. Ιδανικό για τη δουλειά και τη βόλτα σας!

Αγοράστε το εδώ/ 34,99

Exit mobile version