Είστε έγκυος; 17 υπέροχοι λόγοι για να χαμογελάτε!

Εννοείται ότι το καλύτερο δώρο της εγκυμοσύνης, είναι το μωρό που θα φέρετε στον κόσμο.

Αυτό το υπέροχο μικρό κομμάτι του εαυτού σας που θα αγαπήσετε όσο τίποτε άλλο για το υπόλοιπο της ζωής σας. Ωστόσο το ταξίδι αυτό της εγκυμοσύνης έχει να σας φέρει κι άλλα καλά. Παρουσιάζουμε 17 υπέροχους λόγους για να χαμογελάτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Έχετε ένα μυστικό το οποίο γνωρίζετε μόνο εσείς και ο σύντροφός σας

Μέχρι να το ανακοινώστε και στα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας σας, η εγκυμοσύνη θα είναι ένα μικρό μυστικό μόνο ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αυτό και μόνο καθιστά την εγκυμοσύνη ακόμα πιο συναρπαστική!

Θα είστε εκείνοι που θα ανακοινώσουν τα ευχάριστα

Εσείς και ο σύντροφός σας θα είστε εκείνοι που θα αποφασίσετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ανακοινώσετε αυτά τα υπέροχα νέα και να δείτε τις αντιδράσεις των φίλων και της οικογένειάς σας, καθώς θα σας συγχαρούν για την εγκυμοσύνη.

Θα χαρείτε με τον ενθουσιασμό των γονιών σας που θα γίνουν παππούδες

Για τους υπόλοιπους εννέα μήνες οι γονείς σας θα σας φροντίζουν σαν να είστε ένα ευαίσθητο λουλούδι που θέλει συνέχεια πότισμα. Παράλληλα θα συνειδητοποιήστε πως όλες οι στιγμές που τους κάνατε περήφανους δεν συγκρίνονται με την χαρά που θα νιώσουν στο άκουσμα της είδησης ότι θα αποκτήσουν εγγονάκι!

Τέλος στην περίοδο

Ζήτω! Τουλάχιστον για τους επόμενους εννέα μήνες (πιθανότατα), θα απαλλαγείτε από τις δύσκολες ημέρες του μήνα. Μπορείτε να πείτε αντίο στις κράμπες, στα σπυράκια και στα πρηξίματα που φέρνει η περίοδος!

Δεν θα μπορείτε να σηκώνετε βαριά αντικείμενα

Πλέον δεν χρειάζεται να βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κουβαλάτε τα ψώνια του σουπερ μάρκετ ή να κάνετε τις βαριές δουλειές του σπιτιού. Υπάρχει σημαντικότερος λόγος από την εγκυμοσύνη;

Θα υπάρχει πάντα μια θέση για να κάτσετε

Είτε βρίσκεστε στο τρένο και μετρό είτε σε επίσκεψη σε φιλικό σας σπίτι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σας προσφέρει μια θέση για να κάτσετε. Δεν χρειάζεται βέβαια να αναφερθούμε στις ατελείωτες ουρές στις δημόσιες υπηρεσίες. Είναι γνωστό ότι και εκεί έχετε προτεραιότητα!

Επιτέλους ο πολύς ύπνος δεν είναι κατακριτέος

Μπορείτε να κοιμάστε όσες ώρες θέλετε χωρίς να σας αποκαλεί κανείς…υπναρού ή τεμπέλα. Αντιθέτως μάλιστα, θα σας ενθαρρύνουν όλοι να κοιμάστε και να ξεκουράζεστε αρκετά!

Σε όλους τους καυγάδες το δίκιο θα είναι με το μέρος σας

Κανείς δεν θέλει να τα βάλει με μια έγκυο κυρία και να ακούσει τις φωνές της ή να τη βλέπει να χάνει τη ψυχραιμία της. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι ορμόνες της εγκυμοσύνης τσιτώνουν λίγο περισσότερο τα νεύρα, οπότε χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας.

Έχετε την καλύτερη δικαιολογία

Θέλετε κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα φάνταζε υπερβολικό. Μπορείτε να το απαιτήσετε πλέον ξεστομίζοντας την χαρακτηριστική ατάκα «Μα δεν είναι για μένα! Είναι για το μωρό.» Μπορεί κανείς να σας πει όχι;

Το μασάζ θα γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας

Μπορεί παλιά να «τσακωνόσασταν» με τον σύντροφό σας για το ποιος από τους δύο θα κάνει πρώτος μασάζ. Πλέον κατοχυρώθηκε ότι εσείς είστε εκείνη που θα το απολαύσει και όχι βέβαια μια στο τόσο!

Μπορείτε πλέον να φοράτε ελαστικά παντελόνια όλη την ώρα

Το αγαπημένο σας ελαστικό παντελόνι δεν είναι πλέον μόνο για το γυμναστήριο ή για το κυριακάτικο περπάτημα. Βέβαια μόλις γεννήσετε θα σας φανεί εξαιρετικά άβολο το τζιν αλλά εκμεταλλευτείτε αυτούς τους μήνες ξεγνοιασιάς.

Το στήθος μεγαλώνει

Ξαφνικά αποκτήσατε το στήθος που πάντα θέλατε. Δεν ξέρετε βέβαια ποιος χάρηκε περισσότερο, εσείς ή ο σύντροφός σας;

Ο χρόνος σταματάει όταν επισκέπτεστε κατάστημα με μωρουδιακά

Μπορείτε να χαζεύετε όση ώρα θέλετε τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια των μωρών. Είστε έγκυος και κανείς δεν πρόκειται να σας πει να συντομεύετε!

Έχετε τον καλύτερο λόγο να είστε πραγματικά ευτυχισμένη

Καμιά προαγωγή και κανένας έρωτας δεν συγκρίνεται με την χαρά που φέρνει ένα μωρό. Θα μετράτε αντίστροφα τις μέρες για να κρατήσετε το μωρό σας στην αγκαλιά σας.

Διακόσμηση του παιδικού υπνοδωματίου

Η επιλογή των χρωμάτων για το παιδικό δωμάτιο, η διάταξη, τα έπιπλα και γενικότερα όλη η διαδικασία για την διακόσμηση του υπνοδωματίου θα είναι απίστευτα διασκεδαστική. Θα περάσετε ατελείωτες ώρες χαζεύοντας στο Pinterest, προσπαθώντας να βρείτε τα τέλεια έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο.

Τέλος στις χαζές δικαιολογίες

Δεν χρειάζεται πλέον δικαιολογίες για να αποφύγετε βαρετές κοινωνικές εκδηλώσεις και δείπνα εργασίας. Είναι κατανοητό: Είστε έγκυος!

Θα ζήσετε δυνατούς οργασμούς

Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, η αυξημένη ροή του αίματος σε διάφορα σημεία του σώματός σας θα σας χαρίσει τους πιο δυνατούς οργασμούς που είχατε ποτέ! Ναι εκείνους τους έντονους που βλέπετε στις ταινίες του Hollywood και πιστεύατε ότι δεν υπάρχουν στην πραγματική ζωή. Να λοιπόν που υπάρχουν!

Exit mobile version