Έξι πράγματα που ενδεχομένως δεν έχετε σκεφτεί να πάρετε μαζί στο μαιευτήριο

Θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα

Έχετε ήδη μπει στο μήνα σας και περιμένετε από μέρα σε μέρα να γεννήσετε. Και το πιθανότερο να έχετε ετοιμάσει τη βαλίτσα για το μαιευτήριο στην οποία έχετε βάλει μέσα τα βασικά όπως: οδοντόβουρτσα, μαξιλάρι, χαλαρά ρούχα για εσάς, ρουχαλάκια για το μωρό, πάνες, κ.λπ.

Ωστόσο, ο κατάλογος αυτός δεν χρειάζεται να σταματήσει εκεί. Άλλωστε η γέννηση ενός παιδιού είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας οπότε λειτουργήστε ελεύθερα και φέρτε ό, τι μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε πιο άνετα κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο μαιευτήριο.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα πράγματα που ίσως να μην έχετε σκεφτεί να βάλετε στη βαλίτσα σας.

Μαντηλάκια καθαρισμού και ντεμακιγιάζ

Είναι πολύ πρακτικά γιατί είτε γεννήσετε με φυσικό τοκετό είτε με καισαρική, δεν θα θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να φρεσκαριστείτε. Θα γίνουν ο καλύτερός σας φίλος!

Πιστολάκι

Πολλά νοσοκομεία όπως και τα ξενοδοχεία παρέχουν ένα πιστολάκι για τα μαλλιά, αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα με αποτέλεσμα να εκνευρίζεστε. Θα χρειαστείτε ένα με περισσότερη δύναμη, οπότε φέρτε καλύτερα το δικό σας.

Καλώδιο προέκτασης

Είναι πολύ ενοχλητικό να μην φτάνει το τηλέφωνο στο κρεβάτι όταν φορτίζει. Φέρτε ένα μικρό καλώδιο επέκτασης και γλιτώστε την ενόχληση.

Ωτοασπίδες ή μάσκα ματιών

Μερικά από τα πιο ενοχλητικά πράγματα σε νοσοκομεία και μαιευτήρια είναι οι επιπλέον ήχοι και τα φώτα έξω από το δωμάτιο. Ένα ζευγάρι ωτοασπίδες ή μια μάσκα ματιών σας θα διασφαλίσει έναν ήσυχο ύπνο. Μην ξεχνάτε ότι είναι πολύτιμος τώρα που γίνατε μητέρα!

Ψιλά

Οι πιθανότητες να θελήσετε εσείς ή ο σύντροφός σας κάτι από το κυλικείο όταν αυτό θα έχει κλείσει είναι πολλές. Εκείνη την ώρα το μηχάνημα αυτόματης πώλησης θα είναι η μόνη σας επιλογή, οπότε έχετε αρκετά ψιλά μαζί σας.

Έναν έξτρα σάκο

Θα φύγετε από το νοσοκομείο με περισσότερα πράγματα από ό,τι ήρθατε και αυτό είναι εγγυημένο. Φέρτε λοιπόν μια επιπλέον τσάντα για να συγκεντρώσετε όλα τα δωράκια και τα καλούδια που θα σας χαρίσουν φίλοι και συγγενείς. Ο σύντροφός σας ο οποίος θα αναγκαστεί να επιστρέψει σπίτι για να φέρει μία, θα σας ευχαριστήσει για την προνοητικότητά σας.

Exit mobile version