Η αισθησιακή πλευρά της εγκυμοσύνης

Η φωτογράφος με έδρα το Λονδίνο, Sandi Ford παρουσιάζει μια σειρά από φωτογραφίες όπου αναδεικνύει την “αισθησιακή, σέξι, ελκυστική και κομψή” πλευρά των εγκύων γυναικών που θα βιώσουν σε λίγο καιρό το θαύμα της μητρότητας.

“Θέλω οι άνθρωποι που κοιτάζουν αυτές τις εικόνες να βλέπουν γυναίκες που είναι περήφανες για τις αλλαγές στο σώμα τους  και οι ίδιες οι γυναίκες να λένε Ουάου, είμαι εκπληκτική σε αυτή την φωτογραφία” αναφέρει η φωτογράφος στη The Huffington Post.

“Για πολλά χρόνια, οι έγκυες γυναίκες έκρυβαν το σώμα τους με φαρδιά ρούχα, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπονται για κάτι”, συμπληρώνει η ίδια.  

Σήμερα η  Sandi Ford  φωτογραφίζει γυναίκες που βρίσκονται περίπου στις 28-36 εβδομάδες της κύησης  και οι αγαπημένες της εικόνες είναι εκείνες που δίνουν  έμφαση “στην ομορφιά και το σχήμα μιας εγκύου γυναίκας,” δηλώνει.

Η ίδια είναι μαμά τριών υπέροχων αγοριών και ελπίζει να μεταφέρει ένα θετικό μήνυμα στις γυναίκες που είναι σε ενδιαφέρουσα. “Αγκαλιάστε αυτή την περίοδο! Καταγράψτε την. Αγαπήστε αυτούς τους εννέα μήνες! Είναι μια περίοδος που πρέπει να γιορτάζουμε! Ξεχάστε τη δυσφορία γιατί πραγματικά θα έρθουν μέρες που θα αναπολείτε  αυτές τις μαγικές μέρες”, καταλήγει.

 

Exit mobile version