Η φωτογραφία καισαρικής που έγινε viral

Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται την ιδέα της καισαρικής, αλλά μια νέα μαμά γιόρτασε την τομή που έκανε λόγω της καισαρικής με μια γλυκιά φωτογραφία.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Facebook από την φωτογράφο γεννήσεων Hellen Carmina, απεικονίζει το σημάδι από την καισαρική τομή μιας γυναίκας – η ταυτότητα της οποίας παραμένει άγνωστη – και λίγο πιο κάτω από την τομή της καισαρικής, ξαπλώνει τρυφερά το τριών ημερών αγοράκι της.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να προχωρήσει σε καισαρική τομή λόγω επιπλοκών κατά τη διάρκεια του τοκετού και ζήτησε από την Aller να τραβήξει αυτή την εικόνα ώστε να απαθανατίσει «το χειρότερο εφιάλτη της που αποδείχθηκε να είναι αυτό που έσωσε τη ζωή τη δική της και τους παιδιού της», λέει η Carmina.

Την φωτογραφία είδαν περισσότεροι από 15 εκατομμύρια χρήστες και πήρε πάνω από 200.000 likes πριν αφαιρεθεί από το Facebook χωρίς εξήγηση. Ωστόσο η Carmina τη δημοσίευσε εκ νέου.

Η ίδια η φωτογράφος έγραψε στο Facebook:

«Έκανα τη φωτογράφιση εγκυμοσύνης αυτής της μαμάς και λίγες μέρες πριν μου έλεγε πόσο τρομοκρατημένη ήταν αν χρειαζόταν να κάνει καισαρική τομή. Την περασμένη εβδομάδα έκανε μια επείγουσα καισαρική τομή μετά από επιπλοκές.

Μου ζήτησε να έρθω σήμερα το πρωί και να φωτογραφήσω τη συγκεκριμένη εικόνα της τομής, μιας και ο «χειρότερος εφιάλτης της» τελικά ήταν αυτός που έσωσε τη ζωή της και τη ζωή του παιδιού της.

Νομίζω ότι θα δει την ουλή και θα εκτιμήσει και πάλι τη ζωή.

Δεν μπορώ να πιστέψω πόσες γυναίκες ντρέπονται για τα σημάδια τους και τις κάνουν να αισθάνονται ότι δεν έχουν κάνει κάτι σωστά επειδή δεν γέννησαν φυσιολογικά».

Exit mobile version