Η στοργική φωτογραφία μίας μαμάς με την κόρη της συγκίνησε το διαδίκτυο για το λόγο που τραβήχτηκε

Η ιστορία της Sara Wanselm, όπως η ίδια την διηγήθηκε στο Instagram, είναι κάτι που αξίζει να διαβάσετε

Την προσωπική της ιστορία και την εμπειρία τις με τις πρωινές ναυτίες θέλησε να μοιραστεί η Sara Wanselm με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Η ίδια είναι μαμά δύο παιδιών και περιμένει το τρίτο της παιδί. Ωστόσο, οι έντονες πρωινές ναυτίες την ταλαιπωρούν ιδιαίτερα.

Πριν λίγες ημέρες, για ακόμη μία φορά η Sara βρέθηκε αγκαλιά με τη λεκάνη της τουαλέτας για να κάνει εμετό. Μαζί της έτρεξε και η κόρη της, που έσπευσε να την χαϊδεύει τρυφερά. Τη συγκλονιστική αυτή στιγμή απαθανάτισε ο σύζυγός της, όμως η Sara ταλαιπωρημένη καθώς ήταν, θύμωσε μαζί του που τη φωτογράφισε σε μία τέτοια στιγμή.

Λίγο μετά, άλλαξε γνώμη και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία, ενώ στη μακροσκελή λεζάντα που τη συνόδευσε, μίλησε για την ιστορία. Και είναι κάτι που αξίζει να διαβάσετε, αφού πρόκειται για ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις μέλλουσες μαμάδες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση ή πρόκειται να βρεθούν:

Διαβάστε παρακάτω:

«Ο σύζυγός μου τράβηξε αυτή τη φωτογραφία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα – του ζήτησα ευγενικά να φύγει από δίπλα μου και έφυγε… Όταν αργότερα βγήκα από το μπάνιο τον ρώτησα, γιατί είχε τόσο μεγάλη ανάγκη να με φωτογραφίσει σε αυτή την κατάσταση, μιας και δεν είναι κάτι που θέλω να θυμάμαι», γράφει στην ανάρτησή της.

Και συνεχίζει με την απάντηση που της έδωσε ο σύζυγός της: «Είσαι χάλια κάθε μέρα τις τελευταίες 4 εβδομάδες. Ρωτάς τόσο εμένα, όσο και τον εαυτό σου αν αξίζει να νιώθεις έτσι; Θέλησα να σου θυμίσω γιατί το περνάς όλο αυτό, επειδή αν και ακόμη και αυτό το κομμάτι της εγκυμοσύνης είναι το χειρότερο, θα σου φέρει κάτι υπέροχο στο τέλος. Θα σου φέρει κάποιον που θα σε αγαπά με ανιδιοτέλεια, ακόμη και στη χειρότερή σου μέρα. Ακόμη και τότε θα έχεις έναν άνθρωπο που θα σε νοιάζεται και δεν θα τον ενδιαφέρει αν έχεις να κάνεις μπάνιο τέσσερις μέρες ή κάνεις εμετό κάθε λίγο και λιγάκι. Θα θέλει να είναι δίπλα σου, όπως κι αν είσαι. Θα σου κρατά τα μαλλιά, θα σου χαϊδεύει την πλάτη και θα σου λέει ότι τα πας περίφημα. Αυτό ήταν ό,τι καλύτερο είδα. Η πιο αγνή αγάπη!».

Exit mobile version