Η συγκινητική ιστορία της 51χρονης που έφερε στον κόσμο την εγγονή της

Η Julie Loving έγινε παρένθετη μητέρα για την κόρη της

Τις τελευταίες ημέρες η ιστορία της Julie Loving έχει συγκινήσει την Αμερική. Ο λόγος; Στα 51 της χρόνια έφερε στον κόσμο την εγγονή της. Η γυναίκα από το Ιλινόις γέννησε στις 2 Νοεμβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την εγγονή της αφού έγινε παρένθετη μητέρα για την κόρη της, η οποία ήταν συνεχώς στο πλευρό της.

Η ιστορία της είναι γνωστή στους χρήστες των social media καθώς η βιολογική κόρη της Loving, Breanna στο λογαριασμό της στο Instagram ανέβαζε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης φωτογραφίες με την ίδια και τη μαμά της.

Η μικρή γεννήθηκε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία με καισαρική καθώς υπήρξαν κάποιες επιπλοκές στον τοκετό, αλλά χαίρει άκρας υγείας ενώ πήρε το όνομα Briar Juliette.

«Τα πήγε εξαιρετικά με την εγκυμοσύνη και το ίδιο εξαιρετικά τα πήγε και με την γέννα αν και ταλαιπωρήθηκε λιγάκι… τα πήγε πολύ καλά! Ήταν μια αρκετά συγκινητική μέρα, με πολλά δάκρυα και αρκετές στιγμές ευτυχίας!», δήλωσε ευτυχισμένη η κόρη της Julie η οποία δεν κρύβει πόσο περήφανη είναι για τη μαμά της που πήρε μια τέτοια απόφαση να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η Breanna και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν το 2016 και ξεκίνησαν άμεσα τις προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν κάποιες αποτυχημένες εξωσωματικές αλλά και αποβολές. Τότε ήταν που ο γυναικολόγος συνέστησε στην 29χρονη την ιδέα της παρένθετης μητέρας.

Με τον σύζυγό της ξεκίνησαν να ψάχνουν για παρένθετη μητέρα, όμως το υψηλό κόστος (όπως αναφέρει το περιοδικό People, η όλη διαδικασία ξεπερνά τις 100 χιλιάδες δολάρια) στάθηκε φρένο στις προσπάθειές τους. Και κάπου εκεί κι ενώ είχε προηγηθεί ακόμη μία αποβολή σε δίδυμα μωρά, γεννήθηκε στην Julie η ιδέα να βοηθήσει την κόρη της – μιας κι έβλεπε πόσο ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί – να γίνει εκείνη η παρένθετη μητέρα.

Έτσι, τον Αύγουστο του 2019 της έκανε την πρόταση μέσω γραπτού μηνύματος και η πρώτη αντίδραση της κόρης της ήταν να γελάσει και να τη ρωτήσει αν είναι τρελή. Όμως, εκείνη μιλούσε σοβαρά και αφού συζήτησαν το θέμα οικογενειακώς, συμφώνησαν. Το επόμενο βήμα ήταν να συμβουλευτούν τον γυναικολόγο, μιας και η Julie ήταν τότε 50 χρόνων.

Το γεγονός ότι είναι αθλήτρια και βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, έκανε τον γιατρό να δώσει το πράσινο φως. Και σήμερα η οικογένειά της να βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Exit mobile version