Μάθετε πως να επιλέξετε το κατάλληλο μαξιλάρι εγκυμοσύνης

Από τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης συνήθως ξεκινάνε τα προβλήματα ύπνου για τις εγκύους που δεν ξέρουν πώς να βολευτούν ή φοβούνται πως πιέζουν το μωρό όταν κοιμούνται.

Ύστερα, επειδή το μωρό μεγαλώνει είναι δύσκολο για την έγκυο να βρει μια βολική θέση. Ο καλός ύπνος όμως είναι απαραίτητος τόσο για την υγεία της μητέρας όσο και του μωρού. Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν από νωρίς είναι να προμηθευτείτε ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης. Ωστόσο υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για να διαλέξετε το σωστό.

1.    Συμβουλευτείτε το γιατρό σας σαν να πρόκειται για εξέταση. Το μαξιλάρι θα επηρεάσει την πλάτη, την κοιλιά, τα πόδια και το λαιμό σας. Αν έχετε προβλήματα υγείας σε αυτά τα σημεία του σώματός σας ο γιατρός μπορεί να σας βοηθήσει. Μπορεί επίσης σας υποδείξει και το ιδανικό μαξιλάρι για την περίπτωσή σας.

2.    Μάθετε ποιο σημείο του σώματός σας χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα. Μια έγκυος γυναίκα π.χ που υποφέρει από πόνους στην πλάτη στον ύπνο της προφανώς θα θέλει ένα διαφορετικό μαξιλάρι συγκριτικά με μια γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα παλινδρόμησης ή ρινίτιδας. Προσδιορίστε λοιπόν το «ευαίσθητο σημείο» σας και θυμηθείτε το όταν θα πάτε για ψώνια.

3.    Μάθετε πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφής. Μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψετε ένα μαξιλάρι που αγοράσατε και να θέλετε κάποιο άλλο. Τα περισσότερα καταστήματα βέβαια επιτρέπουν την αλλαγή αρκεί να έχετε την απόδειξη αγοράς.

4.    Τέλος μην υποτιμάτε το μαξιλάρι. Κάποιες έγκυες δεν το θεωρούν απαραίτητο. Είναι όμως είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για τη περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και κατά το θηλασμό! Βοηθάει στην ανακούφιση των χεριών, των ώμων και του αυχένα.

Αγοράστε το μαξιλάρι εγκυμοσύνης από το ηλεκτρονικό κατάστημα του baby:

BABYLONIA Μαξιλάρι Form Fix


Μαξιλάρι εγκυμοσύνης και θηλασμού Form Fix για τις μέλλουσες μητέρες και όχι μόνο. Το μαξιλάρι είναι ελαφρύ και εύκολο στο χειρισμό του. Χάρη στην ελαστική ραφή του, μπορείτε να το διπλώσετε όπως θέλετε και να του δώσετε όποια φόρμα επιθυμείτε. Το κάλυμμα του από μαλακό πετσετέ βαμβακερό ύφασμα, βγαίνει εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο. Βγαίνει σε ζωηρά χρώματα: πράσινο, τιρκουάζ, μωβ, μπεζ, φούξια και ροζ. Συνδυάζεται τέλεια με το κάλυμα Sit Fix, σε πέντε υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς, και μετατρέπεται σε ένα υπέροχο πουφ που θα ξετρελάνει και το μωρό σας και θα γίνει το αγαπημένο του κάθισματάκι μεγαλώνοντας!
 

Exit mobile version