Ο Ανδρέας Κόμης Διευθυντής του Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου & Υπερήχων στο «ΜΗΤΕΡΑ»

Ο κ. Ανδρέας Κόμης, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, με εξειδίκευση στον Προγεννητικό έλεγχο και στην Εμβρυομητρική Ιατρική, με πολυετή εμπειρία σε μεγάλα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου, ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή του Tμήματος Ιατρικής Εμβρύου και Υπερήχων στο νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ».

Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Κόμης δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά, αλλά και υψηλό αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δ.Σ  του νοσοκομείου “ΜΗΤΕΡΑ”, να αναλάβω τη θέση του Διευθυντή στο Τμήμα Ιατρικής Εμβρύου και Υπερήχων του Νοσοκομείου.  Η Μονάδα Ιατρικής Εμβρύου & Υπερήχων του “ΜΗΤΕΡΑ” παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες προγεννητικού ελέγχου και μαιευτικών υπερήχων σε ένα περιβάλλον υψηλής φροντίδας και ιατρικής ασφάλειας, διαθέτοντας όλα τα σύγχρονα ιατρικά μέσα, καθώς κι ένα πολύ έμπειρο και καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό. Ευελπιστώ μέσα από τα νέα μου καθήκοντα, να συμβάλλω στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάδειξη του έργου του “ΜΗΤΕΡΑ”, στο κομμάτι της Ιατρικής Εμβρύου και της Υπερηχογραφίας, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση προσφοράς ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με επίκεντρο την ασφάλεια και την φροντίδα της εγκύου».

Αξίζει να σημειωθεί  πως ο κ. Ανδρέας Κόμης εξειδικεύτηκε στον τομέα του Προγεννητικού Ελέγχου και της Ιατρικής Εμβρύου και πιο συγκεκριμένα στην προγεννητική διάγνωση συγγενών ανωμαλιών εμβρύου, σε προγεννητικές επεμβάσεις (αμνιοπαρακέντηση, τροφοβλάστη), στην συμβουλευτική και στην μέτρηση της Aυχενικής Διαφάνειας (Nuchal Tralucency), δίπλα σε παγκοσμίως γνωστούς καθηγητές, ανάμεσα τους και στον διάσημο καθηγητή Kύπρο Nικολαΐδη στο Πανεπιστημιακό Nοσοκομείο King’s College Ηospital Λονδίνου.

Η μετεκπαίδευσή του δίπλα στον διάσημο Κύπριο καθηγητή, έφερε τον Ανδρέα Κόμη, ήδη από το 1997, στη λίστα με τους Παγκοσμίως Πιστοποιημένους Ιατρούς για τη χρήση του Προγράμματος Μέτρησης Αυχενικής Διαφάνειας μέσω του οποίου, ελέγχονται προγεννητικά οι χρωμοσωματικές ανωμαλίες στα έμβρυα και υπολογίζεται η πιθανότητα για Τρισωμία 21 (Σύνδρομο Down).

Exit mobile version