Οι 8 λόγοι που λατρεύουμε την κοιλιά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης

Όλες οι μαμάδες παραδέχονται πώς η είδηση της εγκυμοσύνης ναι μεν μόνο χαρά μπορεί να φέρει ωστόσο η περίοδος της εγκυμοσύνης έχει και τις δυσκολίες της.

Όσο κι αν αγαπάτε τις κλωτσιές του μωρού και τις νέες καμπύλες που φέρνει η εγκυμοσύνη, εκείνο το επιπλέον βάρος δυσκολεύει την καθημερινότητα. Αντί να επικεντρωθούμε όμως στις δυσκολίες, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα πράγματα που φέρνει …μια τεράστια κοιλιά!

Είναι το «τραπεζάκι» για τα πράγματα

Ποιος χρειάζεται ένα τραπεζάκι ή κομοδίνο, όταν μπορεί να ακουμπήσει την κούπα του καφέ, το τηλέφωνο ή το τηλεχειριστήριο πάνω στην κοιλιά;

Τέλος στις δουλειές του σπιτιού

Η λίστα με τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνει μια έγκυος γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι τόσα πολλά που κανείς δεν θα το προσέξει αν προσθέσουμε μερικά ακόμα. Για παράδειγμα η ηλεκτρική σκούπα, δεν ενδείκνυται για την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά ούτε και το ξεσκόνισμα στα ψηλά ράφια. Πόσο μάλλον το πλύσιμο των πιάτων που απαιτεί από μια γυναίκα να στέκεται πολύ ώρα όρθια! Έτσι δεν είναι;;

Ζωγραφική

Η ζωγραφική είναι γνωστό ότι λειτουργεί αγχολυτικά. Αλλά γιατί να ζωγραφίσει κανείς σε ένα χαρτί ή καμβά, όταν υπάρχει η κοιλιά;

Καλύτερη θέση για το πάρκινγκ

Ξεχάστε το παρκάρισμα και το περπάτημα ένα χιλιόμετρο μακριά από την είσοδο του καταστήματος. Έχετε ένα μεγάλο άλλοθι: είστε έγκυος και μπορείτε να παρκάρετε ακόμη και …σε ένα πάρκο!

Θέση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Είναι γεμάτο το Μετρό και δεν πέφτει καρφίτσα; Όλο και κάποιος ευγενικός κύριος ή κυρία θα σηκωθεί για να σας προσφέρει μια θέση.

Ύπνος παντού

Αν είστε έγκυος και σας έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ ας πούμε, τότε ίσως μείνετε εκεί λίγο παραπάνω, έτσι δεν είναι;

Μανικιούρ και πεντικιούρ από ειδικούς

Αν δεν μπορείτε τα δείτε τα νύχια σας εξαιτίας της τεράστιας κοιλιάς τότε, το μοναδικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αναθέσετε το δύσκολο έργο στη ειδικό!

Ψυχαγωγία, φιλιά και χάδια.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από την αίσθηση της κλωτσιάς που δίνει το μωρό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Και είμαστε σίγουροι πώς θα συμφωνήσουν όλες οι μαμάδες ότι ακόμη κι οι ραγάδες, το χάιδεμα της κοιλιάς και το γεγονός ότι ένα πλασματάκι μεγαλώνει κάθε μέρα εκεί μέσα, είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει κανείς.

Exit mobile version