Οι καλύτερες εφαρμογές για την εγκυμοσύνη

Για να ευχαριστηθείτε την περίοδο της εγκυμοσύνης και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους εννέα μήνες που διαρκεί κατεβάστε τις εφαρμογές που προτείνουμε για το Smartphone σας.

Σας δίνουν τη δυνατότητα τα παρακολουθήσετε τα πάντα!

Gerber Pregnancy Calendar – Δωρεάν

Όταν είστε έγκυος, το σώμα σας αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Καταγράψτε ότι συμβαίνει στο Gerber Pregnancy Calendar. Μπορείτε να σημειώσετε τις οδηγίες του γιατρού σας, να φορτώσετε φωτογραφίες από τους υπέρηχους, να καταγράψετε τον ήχο από τους παλμούς του μωρού σας. Εκτός αυτού η εφαρμογή μπορεί να συστήσει και ένα υγιεινό σνακ ανάλογα τη όρεξη που έχετε. Θέλετε κάτι κρεμώδες ή μήπως τραγανό; Μπορείτε ακόμα και να μετράτε αντίστροφα για την άφιξη του μωρού σας.

Διαθέσιμη για iPad & iPhone

BabyBump Pregnancy Pro – iPhone $3,99 & Android $2,99

Προετοιμαστείτε για την άφιξη του μωρού σας με την εφαρμογή με BabyBump Pregnancy Pro. Η εφαρμογή αυτή θα δώσει λύση σε απορίες, ανησυχίες και προσδοκίες που έχουν οι νέοι γονείς. Μάλιστα βρίσκεται στην λίστα των 10 καλύτερων εφαρμογών για τις μαμάδες από τη Huffington Post. Αυτό το app θα σας βοηθήσει όχι μόνο να παρακολουθήσετε το ταξίδι της εγκυμοσύνης αλλά και να ανταλλάξετε νέα και εμπειρίες με τους φίλους, την οικογένειά σας ή άλλα ζευγάρια που βρίσκονται στο ίδιο στάδιο με εσάς.  

Διαθέσιμη για iPad, iPhone & Android

Happy Pregnancy Ticker – Δωρεάν

Ξεκινήστε να μετράτε αντίστροφα με την εφαρμογή Happy Pregnancy Ticker. Αυτό το App δημιουργήθηκε από έναν πατέρα για να βοηθήσει την σύζυγό του την περίοδο της εγκυμοσύνης. Με ειδικό γράφημα μπορείτε να παρακολουθείτε την αύξηση του σωματικούς σας βάρους ανά εβδομάδα, να ταξινομήσετε τις συστολές σας, να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ συζήτησης για να πάρετε συμβουλές από άλλες μητέρες. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε φωτογραφίες – αναμνήσεις της εγκυμοσύνης σας, καθώς και να δείτε πότε θα έχετε ωορρηξία για τις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν.

Διαθέσιμη για iPad, iPhone & Android

Εγκυμοσύνη – Gynomed – Δωρεάν

Είναι η πρώτη εφαρμογή στα ελληνικά αφιερωμένη στην υγεία της γυναίκας, την εγκυμοσύνη και τη γονιμότητα. Στις σελίδες της θα βρείτε:
• ´Ενα πλήρες ημερολόγιο εγκυμοσύνης που περιγράφει με λεπτομέρεια και ακρίβεια τί συμβαίνει σε κάθε εβδομάδα της εγκυμοσύνης.
• Πληροφορίες σχετικά με θέματα γονιμότητας και εξωσωματικής γονιμοποίησης.
• Πλήθος άλλων άρθρων, που συνεχώς εμπλουτίζονται, για την υγεία της γυναίκας.
• Δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με ειδικούς για να απαντήσουν σε ερωτήματά σας, υπό την αιγίδα του γυναικολογικού κέντρου Gynomed.

Διαθέσιμη για Android

I’m expecting – Δωρεάν

H GE και η MedHelp, ένας ιστότοπος για θέματα υγείας, δημιούργησαν μαζί την εφαρμογή  I’m expecting για εγκυμονούσες, για να τις βοηθήσουν να παρακολουθούν την εγκυμοσύνη τους ναι να αρχίσουν να ενημερώνονται για το τι θα ακολουθήσει. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες για να παρακολουθούνται τα συμπτώματα και άλλες πληροφορίες που θα μοιραστείτε με τον γιατρό σας.
Η λίστα των λειτουργιών της εφαρμογής είναι:
•    Καταγραφή των συμπτωμάτων της εγκυμοσύνης και σύγκριση με αυτά άλλων χιλιάδων μητέρων στην ίδια εβδομάδα.
•    Συμβουλές πως να ξεπεράσετε τα πιο κοινά συμπτώματα της εγκυμοσύνης, όπως η ναυτία, η κόπωση, οι κράμπες στα πόδια, και η λαιμαργία.
•    Μάθετε τι συμβαίνει στο σώμα σας και στο μωρό σας εβδομάδα με εβδομάδα.
•    Πάρτε φωτογραφίες την κοιλιά σας κάθε εβδομάδα και παρακολουθήστε το μωρό καθώς μεγαλώνει. Βάλτε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας και δείτε τες σε εναλλαγή.
•    Παρακολουθήστε την αύξηση βάρους κατά την εγκυμοσύνη και δείτε αν πήρατε πολύ ή λίγο βάρος.
•    Επιθεωρήστε τα ραντεβού με τον γιατρό σας, τα συμπτώματα και τα σημαντικά γεγονότα με μια ματιά στο ευκολοδιάβαστο ημερολόγιο
•    Βάλτε τα συμπτώματα ή άλλες πληροφορίες όταν σας είναι βολικό.
•    Αποθηκεύστε τα στοιχεία του γιατρού σας για εύκολη πρόσβαση.
•    Βάλτε ερωτήσεις και πάρτε απαντήσεις για τα θέματα της εγκυμοσύνης που σας απασχολούν από άλλες γυναίκες σαν εσάς.
•    Δημιουργήστε την ανακοίνωση της γέννησης του μωρού για να μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας όταν το μικρό σας γεννηθεί.
•    Συγχρονίστε και αποθηκεύστε τα δεδομένα σας σε εφαρμογές στο διαδίκτυο.
•    Δείτε όλες τις πληροφορίες της εγκυμοσύνης στον υπολογιστή σας.
•    Τυπώστε όλα τα δεδομένα σας , όπως βάρος και συμπτώματα με διαγράμματα.

Διαθέσιμη για iPad & iPhone

Exit mobile version