Όταν αργεί ο πελαργός: Ποιες σταρ του Hollywood έγιναν μανούλες μετά τα 40;

Πλέον όλο και αυξάνονται τα ποσοστά των γυναικών που γίνονται μαμάδες μετά τα 40.

Αυτές οι διάσημες σταρ του Hollywood, μπορεί να άργησαν λίγο στο ραντεβού με τη μητρότητα, όμως κατάφεραν να αποκτήσουν παιδιά και δείχνουν καλύτερα από ποτέ. Δείτε ποιες είναι!

Halle Berry

Η Halle Berry έμεινε για πρώτη φορά έγκυος σε ηλικία 41 ετών και απέκτησε την κόρη της Nahla. «Περίμενα πολύ καιρό να ζήσω αυτή τη μαγική στιγμή ζωή μου», είχε δηλώσει εκείνη την εποχή.

Όταν έμεινε έγκυος στον γιο της, Maceo ήταν 46 ετών και παραδέχτηκε ότι η εγκυμοσύνη της ήταν έκπληξη ακόμα και για την ίδια αφού η σύλληψη έγινε φυσιολογικά. « Να σας πω την αλήθεια, αυτή ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου», δήλωσε για την εγκυμοσύνη.

Rachel Zoe

Η ενδυματολόγος και πρωταγωνίστρια σε reality shows , Rachel Zoe, καλωσόρισε τον δεύτερο γιο της, Kaius τον περασμένο Δεκέμβριο σε ηλικία 42 ετών. Εκείνη και ο σύζυγος της Rodger Berman έχουν άλλο ένα 2χρονο αγοράκι.

Salma Hayek

Η 47χρονη Salma Hayek, γέννησε την κόρη της, Valentina όταν ήταν 41 ετών. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή της Oprah τόνισε : «Ήταν λίγο νευρική εκείνη η περίοδος (της εγκυμοσύνης) αλλά και η καλύτερη της ζωής μου γιατί είχα κάνει ήδη πολλά. Μπόρεσα να αφοσιωθώ στη μητρότητα και να χαλαρώσω πραγματικά. Στα 23 σου δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα γιατί έχεις να κάνεις ακόμα πολλά πράγματα. Πίστευα ότι θα δυσκολευόμουν πολύ να μείνω έγκυος λόγω της ηλικίας μου αλλά συνέβη έτσι απλά.»

Uma Thurman

Η Uma Thurman καλωσόρισε το τρίτο της παιδί με το φίλο της Arpad Busson σε ηλικία 42 ετών. Η διάσημη ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της Ethan Hawke, τη 16χρονη Maya, και τον 12χρονο Levon.

Celine Dion

Μετά από μία αποβολή και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος η Celine Dion ανακοίνωσε ότι σε ηλικία 42 ετών η ίδια και ο σύζυγος της, Rene Angelil, περιμένουν δίδυμα! Τα μωρά Nelson και Eddy γεννήθηκαν τον Νοέμβριο του 2010. Τα δίδυμα έχουν επίσης έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον 13χρονο Rene-Charles, ο οποίος γεννήθηκε το 2001.

Julianne Moore

Η 53χρονη Julianne Moore, απέκτησε την δεύτερη κόρη της Liv το 2002 σε ηλικία 42 ετών.

Kelly Preston

Η 51χρονη Kelly Preston, ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί με τον John Travolta, στην ηλικία των 47. Η είδηση ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την τραγική απώλεια του 16χρονου γιου τους, Jett, το 2009. Η Kelly δεν σχολίασε ποτέ τις φήμες που κυκλοφορούσαν για εξωσωματική γονιμοποίηση ή για εγκυμοσύνη με δωρεά ωαρίων και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το Νοέμβριο του 2011.

Nicole Kidman

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Nicole Kidman, στα 40 της γέννησε για πρώτη φορά την κόρη της Sunday Rose. Μετά από αυτό η Nicole και ο σύζυγος της, ο τραγουδιστής Keith Urban, επέλεξαν το δεύτερο κοριτσάκι τους να έρθει στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, το 2010.

Mariah Carey

Η Mariah Carey έμεινε για πρώτη φορά έγκυος σε δίδυμα στα 43 της χρόνια. «Το σώμα μου πέρασε πολλά» είπε. «Τώρα όμως που κρατάω τα δίδυμα στην αγκαλιά μου συνειδητοποιώ ότι ήταν μια θυσία που έπρεπε να κάνω», συμπλήρωσε.

Ο 32χρονος πατέρας των παιδιών της έκανε δώρο τότε ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι και ένα κολιέ με χαραγμένα τα ονόματα των διδύμων αξίας $12.000.

Meryl Streep

Μπορεί η 64χρονη Meryl Streep να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ξέρουμε ωστόσο ότι απέκτησε το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της στα 41 της, δηλαδή το 1991.

Exit mobile version