Όταν η κοιλιά μιας εγκύου γίνεται… έργο τέχνης!

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Mariah Carey ζωγράφισε στην κοιλιά της μία πεταλούδα, πόσταρε τη φωτογραφία της στο twitter και μοιράστηκε την χαρά της με τους θαυμαστές της!

Έκτοτε πολλές ήταν οι έγκυες γυναίκες που επέλεξαν να γιορτάσουν την εγκυμοσύνη τους με παρόμοιο τρόπο κάνοντας την ζωγραφική στην κοιλιά μόδα στην Αμερική.

Αυτές οι απίστευτες φωτογραφίες δείχνουν πώς το σφαιρικό σχήμα της κοιλιάς μιας μέλλουσας μητέρας αποτελεί τον τέλειο καμβά!

Η Vonetta Berry, ζωγράφος του σώματος στο Χιούστον, δήλωσε ότι βρίσκει στην κοιλιά της εγκύου την ιδανική επιφάνεια για να ζωγραφίσει επάνω! Η ίδια είπε στην Huffington Post: «Η πρώτη κοιλιά που έβαψα ήταν η δική μου. Ακολούθησα το ενστικτό μου και θεώρησα ότι αφού η κοιλιά μου ήταν στρογγυλή έπρεπε και το σχέδιο να είναι στρογγυλό. Αλλά ήθελα να παίξω με τις σκιές και να κάνω μια επίπεδη επιφάνεια χρησιμοποιώντας αποχρώσεις.»

Κάθε έργο τέχνης διαρκεί περίπου τρεις με πέντε ώρες και κοστίζει $700.

Αν και τα λουλούδια είναι μια δημοφιλής επιλογή, η Berry αποκαλύπτει ότι το αγαπημένο της έργο ήταν από μια γυναίκα που της ζήτησε να ζωγραφίσει έναν φούρνο στην κοιλιά της με ένα κουλούρι στο εσωτερικό του!

Exit mobile version