Ποιες star του Hollywood περιμένουν τον πελαργό;

Είναι διάσημες, πετυχημένες και προσεχώς…μανούλες! Δείτε ποιες star του Hollywood περιμένουν τον πελαργό και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Shakira

Η αγαπημένη Κολομβιανή τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Τη χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε ο φίλος της κι επίσης κολομβιανός τραγουδιστής Carlos Vives που όπως είπε χαρακτηριστικά “ναι είναι έγκυος και είναι πολύ χαρούμενη”.

Η Σακίρα έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδί με τον σύζυγό της και ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ.

Eva Mendes


Πρώτο το περιοδικό OK! Αποκάλυψε σε δημοσίευμα του ότι η Eva Mendes και ο καλός της Ryan Gosling περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους. Φίλη του ζευγαριού επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας «Είναι έτοιμη για τη μητρότητα και μοιράζεται αυτή την εμπειρία με τον Ryan. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!»

Kristen Bell


Το δεύτερο μέλος της οικογένειάς τους περιμένουν η 33χρονη Kristen Bell και ο σύζυγος της Dax Shepard. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την χαρμόσυνη είδηση στην εκπομπή Entertainment Tonight. Η Kristen και ο Dax έχουν επίσης ένα κοριτσάκι το οποίο έγινε μόλις ενός έτους τον περασμένο Μάιο.

Scarlett Johansson


Η είδηση επιβεβαιώθηκε! Η Scarlett Johansson είναι έγκυος. Η 29χρονη ηθοποιός θα αποκτήσει το πρώτο της παιδάκι με τον 31χρονο Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac.

Rachel Bilson


Η Rachel Bilson διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό σχέση με τον Hayden Christensen και πλέον περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Και οι δύο το συζήτησαν για λίγο καιρό και πλέον είναι πολύ ενθουσιασμένοι», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Mila Kunis


Οι ηθοποιοί Mila Kunis και Ashton Kutcher παντρεύονται και περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Θα σας κρατάμε ενήμερους!

Kourtney Kardashian


Η 35χρονη Kourtney Kardashian και ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της Scott Disick περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι έχει ήδη τον 4χρονο Mason και τη 2χρονη Penelope.

Chelsea (Clinton) Mezvinsky


Η 34χρονη κόρη του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον και ο σύζυγός της, Marc Mezvinsky, περιμένουν το πρώτο τους παιδί το φθινόπωρο. Η Chelsea ανακοίνωσε την είδηση σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τη χειραφέτηση των γυναικών σε όλο τον κόσμο. «Ο Marc και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Christina Aguilera


Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον αρραβωνιαστικό της Matt Rutler. Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον 29χρονο παραγωγό και το δεύτερο για τη Christina που έχει ήδη ένα εξάχρονο αγοράκι με τον πρώην σύζυγό της Jordan Bratman.

Susan Downey


Μπαμπάς θα γίνει ο 49χρονος αγαπημένος μας ηθοποιός Robert Downey Jr καθώς εκείνος και η σύζυγός του, Susan Downey περιμένουν ένα κοριτσάκι. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός στον λογαριασμό του στο twitter.

Exit mobile version