Πρωτότυπες ιδέες να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας

Είστε έγκυος και ψάχνετε πρωτότυπες ιδέες να ανακοινώσετε το χαρούμενο αυτό νέο;

Αν αντέχετε να το κρατήσετε για λίγο ακόμα για τον εαυτό σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για μια πιο εντυπωσιακή ανακοίνωση, οι παρακάτω ιδέες θα σας ξετρελάνουν!

Μπιζέλι στην παλάμη

Τοποθετήστε έναν αποξηραμένο μπιζέλι στην παλάμη του συντρόφου σας και πείτε του «Θέλεις να ακούσεις κάτι εκπληκτικό; Τόσο μικρό είναι το μωρό μας αυτή τη στιγμή».

Αυτοκόλλητο baby on board

Χαρίστε του ένα αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο «baby on board». Διαφορετικά κολλήστε ένα αυτοκόλλητο στην κοιλιά σας και σηκώστε την μπλούζα σας.

Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας

Φωτογραφίστε το αποτέλεσμα από το τεστ εγκυμοσύνης και προωθήστε την φωτογραφία στον καλό σας ή ακόμα και στους φίλους σας. «Έχω πάρει πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που ανακοίνωσα τα συναρπαστικά μου νέα. Είναι σίγουρα ένας διαφορετικός και σύγχρονος τρόπος και κατάφερα να μοιραστώ το νέο με τους φίλους μου και την οικογένεια που δεν είναι κοντά» εξομολογείται η Κατρίνα.

Γλυκά νέα

Φτιάξτε ένα μπισκότο με γλάσο χρώματος ροζ ή μπλε, ανάλογα με το φύλο του παιδιού που περιμένετε και γράψτε από πάνω με άσπρη κρέμα «Είμαι έγκυος».

«Αποθανατίστε τη στιγμή»

Ζητήστε από τον σύντροφό σας και την οικογένεια σας να πάτε για μια επαγγελματική φωτογράφιση. Αφού συνεννοηθείτε με τον φωτογράφο ζητήστε του τη στιγμή της λήψης να φωνάξει αντί για «Cheese» «Είμαι έγκυος» και να απαθανατίσει τη στιγμή. Έτσι, θα θυμάστε για μια ζωή τις αντιδράσεις της οικογένειάς σας.

Τυπώστε μπλουζάκια

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με στάμπες και ζητήστε να σας φτιάξουν μπλουζάκι με χιουμοριστικές ατάκες το οποίο και θα φορέσετε. Μπορείτε να τυπώσετε κάτι τύπου «Baby loading…please wait» ή «Δεν είμαι χοντρή… έγκυος είμαι». Επίσης σε περίπτωση που οι ορμόνες σας έχουν χτυπήσει κόκκινο γράψτε «Δεν φταίνε οι ορμόνες. Εσύ φταις!», καταλογίζοντας τις ευθύνες στον σύντροφό σας φυσικά!

Big Brother

Εάν περιμένετε το δεύτερο παιδάκι της οικογενείας ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος αγγελιοφόρος από το πρώτο; Μπορείτε να το ντύσετε με ένα μπλουζάκι όπου θα έχετε τυπώσει τη φράση «Θα γίνω μεγάλος αδερφός/αδερφή».

Μπαλόνια παντού

Αποκαλύψτε το φύλο του μωρού σας γεμίζοντας το σπίτι σας με μπλε ή ροζ μπαλόνια. Ειδικά αν έχετε και μεγαλύτερο παιδάκι θα το καταευχαριστηθεί! 

Γεια σας το όνομά μου είναι …

Αν έχετε ήδη επιλέξει το όνομα του παιδιού που περιμένετε, τότε ετοιμαστείτε να κάνετε δύο ανακοινώσεις ταυτόχρονα. Αυτό της εγκυμοσύνης και του ονόματος. Μάλιστα αν είστε παραδοσιακοί και επιλέξετε όνομα παππούδων κάποιος θα χαρεί πολύ!

Διαβάστε περιοδικά για γονείς

Είναι ένας δημιουργικός τρόπος να μοιραστείτε τα καλά σας νέα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε κάποια περιοδικά.

Τάισμα με μπιμπερό

Αν ψάχνετε ευφάνταστους τρόπους να αποκαλύψετε την εγκυμοσύνη στον σύντροφο σας, αυτή θα του μείνει αξέχαστη. Πολύ απλά σερβίρετε τον καφέ του σε μπιμπερό αντί σε φλιτζάνι. Το σοκ θα είναι μεγάλο!

 

Exit mobile version