Ρούχα εγκυμοσύνης: Τι χρειάζεστε για να είστε κομψές και πάνω απ’ όλα άνετες

Ποιος είπε πως στη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν μπορείτε να είστε κομψές; Και ποιος είπε πως δεν μπορείτε να είστε και μέσα στη μόδα; Άλλωστε, σήμερα τα ρούχα της εγκυμοσύνης δεν είναι όπως πριν λίγες δεκαετίες πριν. Τότε, που ήταν κακόγουστα, έμοιαζαν με «τσουβάλια» πάνω στην έγκυο και φώναζαν από μακριά… είμαι έγκυος!

Σήμερα, μπορείτε να βρείτε μοντέρνα ρούχα και να είστε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κομψές. Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε, είναι πως πάνω απ’ όλα θα πρέπει να είστε άνετες. Γιατί, καλή η μόδα αλλά σημασία έχει η άνεση.

Γι’ αυτό πριν βγείτε για ψώνια, θα πρέπει να έχετε κατά νου κάποια βασικά στοιχεία.

Στο δεύτερο κυρίως τρίμηνο της εγκυμοσύνης, που η κοιλίτσα μεγαλώνει και παίρνετε περισσότερα κιλά, επιλέξτε ελαστικά υφάσματα ή ρούχα, άνετα φορέματα, κολάν με πουκαμίσες ή άνετες μακριές μπλούζες. Γενικά, έχετε στο νου ότι τα ρούχα θα πρέπει να είναι άνετα γύρω από την κοιλιά σας.

Αξίζει, ακόμη, να πάρετε ένα τζιν εγκυμοσύνης, με ζώνη που προσαρμόζεται στο μέγεθος της κοιλιάς. Επίσης, αγοράζετε βασικά είδη στην πορεία και όχι όλα μαζί, ώστε να ακολουθείτε τις εποχές παράλληλα με το σώμα σας.

Από τις αγορές σας δεν θα πρέπει να λείψουν και τα εσώρουχα εγκυμοσύνης. Μάλιστα, το σουτιέν εγκυμοσύνης είναι απαραίτητο και καλό είναι να το αγοράσετε από νωρίς. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, όμως, το σουτιέν εγκυμοσύνης θα σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα, θα παίζει ρόλο στη στάση σας, θα βοηθά τα ρούχα σας να στέκονται και θα βελτιώνει την όψη του σώματός σας.

Exit mobile version