Τοκετός στο νερό: Εκπληκτικές υποβρύχιες φωτογραφίες

Η μαμά και φωτογράφος Melissa Cate είχε δώσει το παρών σε εκατοντάδες γέννες προτού αποφασίσει να τις απαθανατίζει δημιουργώντας μια υπέροχη φωτογραφική συλλογή.

Στις μέχρι τώρα φωτογραφίσεις της η ίδια ξεχωρίζει τη γέννηση ενός μωρό στο σπίτι τον Αύγουστο του 2012. «Ήταν η πιο ειρηνική και γαλήνια γέννηση που παρακολούθησα ποτέ. Η μαμά έσπρωξε ήρεμα το μωρό της έξω στο νερό και ήταν τόσο γλυκό να βλέπεις ένα μωράκι να γεννιέται με ένα τόσο ασυνήθιστο τρόπο», δηλώνει η ίδια στο Babycenter.com.

Όταν ρωτήθηκε για την πρόκληση της σύλληψης ενός τοκετού στο νερό η Melissa εξηγεί “Αν το νερό είναι γεμάτο με αίμα, είναι δύσκολο να τραβήξω ένα καθαρό πλάνο. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο όταν υπάρχει πολλή κίνηση στο νερό που συνήθως συμβαίνει όταν το μωρό βγαίνει, αλλά πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας οι λήψεις μου είναι πετυχημένες!»

«Τα υποβρύχια πλάνα του μωρού είναι τα αγαπημένα μου. Δεν υπάρχει κάτι τόσο εκπληκτικό όσο η σύλληψη ενός μωρού που αναστέλλεται μεταξύ της μήτρας και του κόσμου. Τα μωρά είναι επίσης τόσο χαριτωμένα όταν φωτογραφίζονται στο νερό. Το βλέμμα τους είναι τόσο ειρηνικό και κοιτάζουν γύρω γύρω», προσθέτει η ίδια

Απολαύστε ορισμένα από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα της εκπληκτικής συλλογής της.

 

Exit mobile version