Αξιολάτρευτες φωτογραφίες δείχνουν τι συμβαίνει όταν αφήνετε τα παιδιά σας με έναν φίλο χωρίς παιδιά

Όταν η Fern Smootch συμφώνησε να κάνει babysitting στα παιδιά της κολλητής της ώστε να μπορέσει εκείνη να βγει με τον σύντροφό της, δεν φανταζόταν τι ακριβώς την περίμενε!

Έτσι έφερε μαζί της μια φωτογραφική μηχανή ώστε να απαθανατίσει με τον φακό τις τρυφερές στιγμές που θα περνούσε με τα μωρά. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τις φωτογραφίες άκρως ξεκαρδιστικές!

Η Fern μπορεί να μην έχει δικά της παιδιά αλλά επειδή είναι καταπληκτική φίλη αποφάσισε να δώσει «μια χείρα βοηθείας» στην κολλητή της και προσφέρθηκε να κρατήσει τα τρία αγγελούδια της!

«Δεν είχα ιδέα τι να κάνω», ομολογεί η Fern. «Έχω ένα κατοικίδιο ψάρι εδώ και πολύ καιρό. Υπέθεσα ότι τα προσόντα αυτά είναι αρκετά για να κάνει babysitting κανείς στα παιδιά.»

Τι έκανε λοιπόν το «τρίο της συμφοράς» μόλις η πόρτα έκλεισε και η μαμά με τον μπαμπά έφυγαν;

 

Η Fern κατάφερε να αποτυπώσει με σαφήνεια τι ακολούθησε στο σπίτι όταν έμεινε μόνη της με τρία παιδιά, όχι και τόσο φρόνιμα!

Το σίγουρα είναι ότι τα παιδιά το κατευχαριστήθηκαν και το διασκέδασαν αφού δεν σταματούν να γελούν, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες.

 

Αν έχετε κι εσείς μια φίλη πρόθυμη να κρατήσει τα παιδιά σας ή μια θεία στα οποία τα παιδιά έχουν αδυναμία, μη διστάσετε να της ζητήσετε βοήθεια! Αρκεί να έχει μια φωτογραφική μηχανή μαζί της!

Διαβάστε σε σχετικό άρθρο του Baby.gr τους 6 λόγους για τους οποίους τα παιδιά λατρεύουν τη θεία!

Exit mobile version