Έγκυος κάνει χούλα χουπ με την κοιλιά της μια μέρα πριν γεννήσει

Μια μέλλουσα μητέρα έγινε viral μετά την επίδειξη της κάνοντας χούλα χουπ με την κοιλιά της σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook.

Η Chelsea Wine από το Michigan, ήταν αρκετά δραστήρια χωρίς να φαίνεται να την ενοχλεί η κοιλιά της κάνοντας το κόλπο σε λιγότερο από 24 ώρες πριν γεννήσει. Η 23χρονη έχει μια τόσο μεγάλη κοιλιά εγκυμοσύνης που, αντί να κάνει τις παραδοσιακές οριζόντιες περιστροφές, γυρνάει το πλαστικό στεφάνι σε όρθια θέση γύρω από την κοιλιά της κάνοντας μερικές περιστροφές. Το βίντεο με τη νεαρή που περίμενε το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, τον 26χρονο Craige Diaz τραβήχτηκε από τον ίδιο και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Περίμενα να γίνει η κοιλιά μου τόσο μεγάλη, έτσι ώστε θα μπορούσα να είμαι σε θέση να το κάνω αυτό. Μόλις πρόσφατα κατέστη δυνατό και έτσι ήμουν ενθουσιασμένη ώστε αποφάσισα να το μαγνητοσκοπήσω. Κάνω χούλα χουπ για περίπου πέντε χρόνια για διασκέδαση και για να έχω καλή φυσική κατάσταση. Αυτό με έχει βοηθήσει να κρατιέμαι σε καλή κατάσταση ενώ ήμουν έγκυος και να μην έχω πολύ άγχος» λέει η ίδια. Αφού μαγνητοσκόπησε τα κόλπα της, ο σύντροφός της, το δημοσίευσε στο Facebook για να το δουν οι συγγενείς και φίλοι και γρήγορα άρχισαν οι αναδημοσιεύσεις ώσπου έγινε viral. Έχει ξεπεράσει τις 20.000 προβολές αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει εύκολα και με ασφάλεια μια οποιαδήποτε έγκυος γι’ αυτό καλύτερα να μην το δοκιμάσετε.

https://www.youtube.com/watch?v=jCEJr5RiXrg

Exit mobile version