Η 4χρονη παράνυφος που έκλεψε την παράσταση στον γάμο της μαμάς της!

Το σίγουρο είναι ότι το 4χρονο κοριτσάκι που έγινε παράνυφος στον γάμο της μαμάς της, δεν ντρέπεται να δείξει τα συναισθήματά της!

Στον γάμο της μητέρας της Michelle Hall που τελέστηκε το περασμένο Σάββατο, το κοριτσάκι εξέπληξε τους πάντες όταν αποφάσισε να δώσει ένα φιλί στο στόμα στον παρτενέρ της και παράνυφο επίσης του γάμου, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης!

«Μάζεψα το ζευγάρι μαζί με τους κουμπάρους και τα παρανυφάκια για να βγάλουμε μια φωτογραφία, όπως κάνω σε όλους του γάμους, και στη συνέχεια ζήτησα από την νύφη να φιλήσει το γαμπρό» δήλωσε η φωτογράφος Leah Bullard στη The Huffington Post. “Η μικρή Anderson πίστεψε πώς εκείνη ήταν η νύφη γι’ αυτό και όταν το ανέφερα η νύφη να φιλήσει τον γαμπρό, υπέθεσε ότι αναφερόμουν σε εκείνη. Ήταν μια αξέχαστη στιγμή και όλοι γελάσαμε μέχρι δακρύων!», συμπληρώνει η ίδια!

«Είναι το τέλειο παράδειγμα που δείχνει πόσο διασκεδαστική είναι η δουλειά μου!» Στιγμές σαν κι αυτές αξίζουν να απαθανατίζονται στον φακό, ώστε οι οικογένειες να τις ζουν ξανά και ξανά για τα επόμενα χρόνια!»

Exit mobile version