Τι έκανε αυτό το μωρό κατά τη διάρκεια φωτογράφισης;

Όταν οι γονείς σχεδιάζουν μια φωτογράφιση με το νεογέννητο μωρό τους, ελπίζουν πώς το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει και θα έχουν υπέροχες φωτογραφίες που θα δείχνουν τον ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ γονέα και μωρού.

Ευτυχώς για ένα ζευγάρι, ένας ταλαντούχος φωτογράφος κατάφερε πλην των άλλων να απαθανατίσει και μια ξεκαρδιστική στιγμή κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Το αγοράκι της μαμάς και του μπαμπά, για τις ανάγκες της φωτογράφισης, ήταν γυμνό. Φαίνεται λοιπόν πώς αισθάνθηκε αρκετά άνετα και αποφάσισε να ανακουφίσει τον εαυτό του και να …ουρήσει! Το επικό στιγμιότυπο κατέγραψε ο φακός της φωτογραφικής μηχανής με την ξεκαρδιστική αντίδραση των γονιών.

Η φωτογράφος Abbie Rogersμ, δήλωσε στην Daily Mail της Αυστραλίας ότι αυτού του είδους τα πράγματα συμβαίνουν πολύ συχνά κατά τη διάρκεια φωτογραφίσεων με νεογέννητα αλλά ποτέ μέχρις στιγμής δεν «πιάστηκε επ’ αυτοφώρω»! Στα μικρά αγοράκια τέτοιου είδους ατυχήματα συμβαίνουν πολύ συχνά αλλά επειδή είναι το τρίτο αγόρι για την οικογένεια, δεν σοκαρίστηκαν. Κάθε άλλο, γέλασαν πολύ.

Μια τρυφερή και ρεαλιστική στιγμή!

 

Exit mobile version