5 συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου σουτιέν θηλασμού

Πλησιάζει η μεγάλη μέρα που θα υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια; Εάν έχετε ήδη προετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για την φροντίδα του μωρού σας, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε και τον εαυτό σας, αποκτώντας το κατάλληλο σουτιέν θηλασμού. Ακριβώς επειδή οι επιλογές είναι πολλές, εμείς σας δίνουμε συμβουλές για τα κριτήρια επιλογής του.

  1. Άνεση πάνω απ’ όλα

Τα εσώρουχα για νέες μητέρες πρέπει αρχικά να είναι εξαιρετικά άνετα. Έτσι, αναζητήστε μοντέλα που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, από φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι, το μπαμπού ή το λινό, καθώς επίσης και υλικό από λειτουργικές μικροΐνες, οι οποίες απομακρύνουν την υγρασία από το δέρμα, διατηρώντας το στεγνό.

Το σουτιέν πρέπει να σας παρέχει επαρκή υποστήριξη, χωρίς να σας “πνίγει” ή να σας πατάει στο ευαίσθητο στήθος. Αν και υπάρχει η πεποίθηση ότι τα σουτιέν θηλασμού πρέπει να είναι χωρίς μπανέλες, μπορείτε πλέον να βρείτε στην αγορά μοντέλα με εύκαμπτες μπανέλες. Οι τιράντες που αυξομειώνονται θα σας παρέχουν επιπλέον άνεση και μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς να σας πιέζουν.

  1. Αύξηση μεγέθους

Είναι αδύνατον να προβλέψετε πόσο θα μεγαλώσει το στήθος σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μετά από αυτήν. Ο κανόνας αυτός δεν ισχύει μόνο για τις νέες μητέρες, αλλά και για αυτές που έχουν ξανά γεννήσει. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Γενικά, το στήθος μεγαλώνει περισσότερο από το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και έπειτα, καθώς επίσης και μερικές ημέρες μετά την γέννα, τότε δηλαδή που ξεκινάει η γαλουχία.

Καθώς ο τρόπος με τον οποίο θα αλλάξει το σώμα σας ενδέχεται να σας εκπλήξει, προτείνουμε να βασιστείτε σε μεγαλύτερα μεγέθη. Γι’αυτό, προσπαθήστε να αποκτήσετε το δικό σας σουτιέν θηλασμού μετά την γέννα, έτσι ώστε να έχετε μια γενική ιδέα σχετικά με  το μέγεθος που θα σας κάνει. Επιλέξτε την περιφέρεια του σουτιέν σε τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράτε συνήθως. Το ίδιο ισχύει και για τα κύπελλα.

  1. Εφοδιαστείτε

Οι πρώτες μέρες και εβδομάδες με το μωρό σας είναι συνήθως πολύ απαιτητικές, έτσι μην περιμένετε να έχετε πολύ χρόνο για το καθάρισμα του σπιτιού. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα είστε εσείς που θα αποφασίσετε πότε θα πλύνετε τα πιάτα, θα σκουπίσετε ή θα συμμαζέψετε αλλά το μικρό σας,

Αποφύγετε το περιττό άγχος αποκτώντας εκ των προτέρων δύο ή τρία σουτιέν θηλασμού και αλλάζοντας τα όποτε αυτό είναι απαραίτητο. Κι αν επιλέξτε έξυπνα διαφορετικά μοντέλα, θα μπορέσετε να καταλάβετε ποιο από αυτά ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τις ανάγκες σας. Έτσι, η επόμενη αγορά σας θα είναι ευκολότερη.

  1. Αναζητήστε πρακτικά gadgets

Οι εφευρετικοί κατασκευαστές ακόμη ψάχνουν τρόπους να κάνουν ευκολότερη την ζωή των γυναικών εν μέσω των σωματικών αλλαγών που συνδέονται με την μητρότητα και τον θηλασμό. Ανταποκρίνονται με υψηλά λειτουργικές λεπτομέρειες, εκλεπτυσμένες γραμμές και άλλες λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν ευκολότερη την ζωή μιας μητέρας κατά την απαιτητική αυτή περίοδο.

Τα σουτιέν μητρότητας μπορεί να διαθέτουν αποσπώμενα κύπελλα για εύκολο θηλασμό, απαλές μπανέλες από γέλη για άνετη στήριξη, επιπλέον χώρο για μαξιλαράκια ή έξτρα λουρί στην συσκευασία, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επεκτείνετε την περιφέρεια του σουτιέν. Από εσάς εξαρτάται η επιλογή του σχεδίου που προτιμάτε.

  1. Στοιχηματίστε σε ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα

Πιστεύετε ότι το να αγοράσετε γυναικεία εσώρουχα από το διαδίκτυο αποτελεί περιττό ρίσκο; Αυτό δεν ισχύει στις μέρες μας. Ως καταναλωτής, έχετε μια περίοδο 14 ημερών, κατά την οποία μπορείτε να επιλέξετε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας, χωρίς να χρειάζεται δικαιολογία. Ορισμένα e-shop έχουν παρατείνει την περίοδο επιστροφής και αλλαγής προϊόντων ώστε να δώσουν περισσότερο χρόνο στους πελάτες να αποφασίσουν εάν θέλουν να κρατήσουν τα προϊόντα ή όχι.

Εάν αναζητάτε ένα αξιόπιστο e-shop με μεγάλη ποικιλία εσωρούχων, συμπεριλαμβανομένων και εσωρούχων για μέλλουσες ή νέες μητέρες, ρίξτε μια ματιά στο online κατάστημα της Astratex. Πρόκειται για μια εταιρεία με πάνω από 20 χρόνια στην αγορά, που κατανοεί πλήρως τις ανάγκες κάθε γυναίκας, με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες σε εννιά διαφορετικές χώρες. Εκεί θα βρείτε πέρα από σουτιέν θηλασμού, νυχτικές και πυτζάμες κατάλληλες για κάθε μέλλουσα μαμά.

Exit mobile version