10 πράγματα που αλλάζουν στη ζωή σας με ένα μωρό

Όταν γίνατε για πρώτη φορά μητέρα συνειδητοποιήσατε ότι οι προτεραιότητες και οι οπτική γωνία από την οποία βλέπετε τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ας ρίξουμε μια ματιά να δούμε ποια είναι τα πράγματα που άλλαξαν.

Ρούχα

Πριν τα παιδιά: Βλέπατε ένα φόρεμα στην βιτρίνα ενός καταστήματος και το ερωτευόσασταν με την πρώτη ματιά. Όσο και να κόστιζε έπρεπε να γίνει δικό σας.
Μετά τα παιδιά: Τελικά δεν ήταν και τόσο ιδιαίτερο!

Ψηλά τακούνια

Πριν τα παιδιά: Λατρεύατε τα ψηλά τακούνια το χειμώνα και τις πλατφόρμες το καλοκαίρι! Σας έκαναν να αισθάνεστε πιο σέξι. Εκτός αυτού αναδείκνυαν τέλεια το αγαπημένο σας φόρεμα.
Μετά τα παιδιά: Τώρα βλέπετε ένα ζευγάρι παπούτσια με ψηλά τακούνια και αναρωτιέστε γιατί να θέλει κανείς να τα φοράει και να κουράζεται; Είναι παγίδα θανάτου. Σαν τα φλατ, δεν έχει τίποτα!

Μανικιούρ

Πριν τα παιδιά: Δεν υπήρχε περίπτωση να σας δει κανείς χωρίς φρεσκοβαμμένο νύχι!
Μετά τα παιδιά: Προτιμάτε το «φυσικό νύχι» γιατί έτσι κι αλλιώς με το πλύσιμο των πιάτων, το μπάνιο, τη μπουγάδα, τις δουλειές του σπιτιού και το πλύσιμο των χεριών (όχι μόνο των δικών σας), δεν έχει νόημα να τα βάφετε.

Εσώρουχα

Πριν τα παιδιά: Είχατε δύο ολόκληρα συρτάρια γεμάτα με σέξι εσώρουχα όλων των χρωμάτων.
Μετά τα παιδιά: Εξακολουθείτε να τα έχετε μόνο που ψάχνετε χώρο για να βάλετε τα εσώρουχα που είναι πιο άνετα και…λιγότερο σέξι.

Φαγητό

Πριν τα παιδιά: Τα βιολογικά είναι τα καλύτερα. Η γεύση τους είναι διαφορετική. Άλλωστε ένα καλό και ισορροπημένο γεύμα από κρέας, λαχανικά και δημητριακά είναι υψίστης σημασίας.
Μετά τα παιδιά: Χαίρεστε μόνο και μόνο που τα παιδιά σας τρώνε αυτό που μαγειρέψατε!

Διακοπές

Πριν τα παιδιά: Θέλατε ένα εξωτικό μέρος για τις διακοπές σας ή τουλάχιστον κοσμοπολίτικο. Το σίγουρο είναι ότι δεν χρειαζόταν προγραμματισμός γιατί λατρεύετε τον αυθορμητισμό! Καλή παρέα να υπάρχει!
Μετά τα παιδιά: Τώρα τις διακοπές σας τις σχεδιάζετε ένα χρόνο νωρίτερα και ο προορισμός σας εννοείται ότι πρέπει να είναι ιδανικός για χαλάρωση και ηρεμία.

Ψώνια

Πριν τα παιδιά: Ήταν το καλύτερό σας! Θα μπορούσατε να περάσετε ολόκληρη τη μέρα σας ψωνίζοντας χωρίς να γκρινιάζετε για τις φτέρνες που πονούσαν.
Μετά τα παιδιά: Από τη στιγμή που πατάτε το πόδι σας στο εμπορικό κέντρο, το ένα παιδί θέλει τουαλέτα και το άλλο πεινάει. Εκτός αυτού, όταν τελικά ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους δεν σας αφήνουν να ψωνίσετε με την ησυχία σας αφού τα θέλουν όλα!

Ποτό

Πριν τα παιδιά: «Όσο και να πιω δεν μεθάω», ήταν η ατάκα που λέγατε στις φίλες σας. Κρασί, μπύρα, κοκτέιλ, οτιδήποτε!
Μετά τα παιδιά: Ένα ποτηράκι κρασί είναι αρκετό για να σας πάρει ο ύπνος στον καναπέ.

Μπάνιο

Πριν τα παιδιά: Σας άρεσε να γεμίζετε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και αρωματικά άλατα υπό το φώς των κεριών και «βουλιάζατε» στην χαλάρωση.
Μετά τα παιδιά: Τώρα αισθάνεστε τυχερές αν προλάβετε να κάνετε ένα ντους. Και όταν το κάνετε, τρέχετε στο δωμάτιο σας για να αποφύγετε να σκοντάψετε πάνω στο παιδί σας.

Γυμναστική

Πριν τα παιδιά: Ήσασταν της άποψης ότι η γυμναστική δίνει ενέργεια. Αν δεν προλαβαίνατε να πάτε στο γυμναστήριο έστω ένα τρέξιμο το απόγευμα το κάνατε.
Μετά τα παιδιά: Τώρα τρέχετε όλη μέρα πίσω από τα παιδιά και σας είναι υπεραρκετό!

Exit mobile version