10 τύποι μαμάδων που θα συναντήσετε στο Facebook

Αχ αυτά τα social media! Τι να έκαναν άραγε οι μαμάδες προτού εμφανιστούν και γίνουν μόδα;

Στις μέρες μας οι μαμάδες καλωδιώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε φορά που αισθάνονται περήφανες για τα επιτεύγματα των παιδιών τους, κάθε φορά που βαριούνται ή ακόμα και για να θυμηθούν απλά πώς ήταν η ζωή πριν τα παιδιά. Απ’ όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σήμερα «ξεσκονίζουμε» τις μητέρες του Facebook. Απλά σκρολάρετε την homepage του Facebook σας και σίγουρα το μάτι σας θα πέσει σε κάποια ανάρτηση μιας μαμάς φίλης σας. Διαβάστε παρακάτω  για να δείτε τους 10 τύπους μαμάδων που συναντάμε στο Facebook!

Η περήφανη μαμά

Είναι τόσο περήφανη για τα επιτεύγματά του μικρού της που θέλει να τα μοιραστεί με τις μαμάδες φίλες της! Έχει την συνήθεια να μοιράζεται φωτογραφίες του παιδιού της με χρυσά μετάλλιά και να σχολιάζει με εγκωμιαστικά λόγια τα κατορθώματά του!

Η πολιτικοποιημένη

Αυτή η μαμά αντιμετωπίζει το Facebook ως την πολιτική της διέξοδο. Εύκολα μπορείτε να την μπερδέψετε με πολιτικό αρχηγό αφού τοποθετείτε πάντοτε στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας. Αν τυχαίνει να διαφωνείτε μαζί της μην εμπλακείτε σε σχόλια στο status της. Χαμένοι θα βγείτε έτσι κι αλλιώς. 

Η αδιάφορη

Αυτή η μαμά θα προτιμούσε να κάνει οτιδήποτε άλλο από το να ασχολείται με την ανατροφή του παιδιού της – και δεν έχει κανένα ενδοιασμό να αποσπάται από αυτό.

Η party animal

Αυτή η μαμά μην νομίζετε ότι θα γίνει η κυρία του κυρίου επειδή παντρεύτηκε και έγινε μητέρα! Για να σας το αποδείξει, δημοσιεύει φωτογραφίες του εαυτού της στα πιο hot σημεία της πόλης. Όσο για τα check-in; Θα χάσετε τον λογαριασμό αν τα μετρήσετε!

Η τέλεια μαμά

Όλα όσα κάνει αυτή η μαμά είναι τέλεια σαν τις φωτογραφίες του Pinterest. Τα πάρτι γενεθλίων που διοργανώνει, τα φαγητά που μαγειρεύει για τα παιδιά της, ακόμη και τα δώρα που κάνει στους εκπαιδευτικούς!  Κάνει ό,τι ακριβώς την κάνει ευτυχισμένη, αλλά τους φίλους της στο Facebook …δυστυχισμένους!

Η επικριτική μαμά

Χρησιμοποιείτε πάνες μιας χρήσης; Λέει ότι ρυπαίνετε το περιβάλλον! Πηγαίνετε εκδρομή με τον σύζυγό σας για ένα Σαββατοκύριακο; Λέει ότι δεν αγαπάτε το μωρό σας! Μην προσπαθήσετε να κερδίσετε αυτή τη γυναίκα, επειδή είναι αδύνατο.

Η παπαράτσι

Το smartphone αυτής της μαμάς είναι πάντα σε ετοιμότητα και αυτό επειδή δεν θέλει να χάνει λεπτό από τις στιγμές των παιδιών της και φροντίζει να τα απαθανατίζει. Όπως όταν τρώνε φαγητό, όταν παίζουν, ξαπλώνουν στον καναπέ ή απλά κάθονται στο αυτοκίνητο!

Η λαμπερή μαμά!

Η ζωή της είναι τέλεια. Τα παιδιά της περιβάλλονται από αγάπη πάνω της, ο σύντροφός της είναι ο τέλειος πατέρας και σύζυγος και ω κοίτα! Μόλις τώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα λαμπερά μπιχλιμπίδια που αγόρασε για το σπίτι!

Η αυτοαποκαλούμενη εμπειρογνώμονας μαμά

Δεν χρειάζεται να  γκουγκλάρει τις ερωτήσεις της. Αυτή η μαμά έχει διαβάσει όλα τα βιβλία ανατροφής που κυκλοφορούν και είναι πρόθυμη να βοηθήσει και εσάς αν τυχόν έχετε ερωτήσεις! Αν πάλι τολμήσετε να διαφωνήσετε μαζί της να είστε προετοιμασμένη για έναν διάλογο, χωρίς τελειωμό! 

Η βαθυστόχαστη μαμά

Αυτή η μαμά θεωρεί ότι το Facebook είναι το ημερολόγιο της. Γράφει κάθε σκέψη που της έρχεται στο μυαλό και συχνά αφήνει τους φίλους της να αναρωτιούνται για ποιο πράγμα μιλάει.

Exit mobile version